Iron-Jewels
Woman, 45y
45 years old, Woman
2.1k

https://twitter.com/saramacura?s=09
Sve klipove je snimio moj bivsi decko uz moju asistenciju i savete!
Najvise volim kada svrsavaju u mene! Volim i da me zovu kurvom! Volim i kada piske po meni i kada lizem muško obrijanu guzu, ali samo pojedincima! Svidja mi se jos kada me dave i sljepkaju po guzici! Omiljena glumica mi je Katja Kassin jer licimo i volimo slične stvari, a od glumaca imam više stotina omiljenih tj. skoro svi preko 20 cm.
Prvi sex sam imala tek sa 18 godina tj. 1996-e godine!
Ukupno sam imala 15 jebaca, sve ih pamtim, zanimljivost je da svi imaju različita imena. Sedmorica pre braka (Aleksandar, Nikola, Živko, Ivan, Neša, Milenko, Pavle), ostajala sam trudna cetiri puta u periodu od 1996 do 2002. Ne znam sa kim jer sam bila istovremeno sa dvojicom, trojicom, a svi su svrsavali u mene. Nista zanimljivo iz predbracnog perioda, uglavnom karanje kada su momcima prazni stanovi, po zurkama u wc-u na brzaka, mucenje po kolima (neiskustvo), u prirodi.... Tada sam pocinjala da shvatam da mnogo volim kurac, a narocito spermu u sebi...to me je posebno uzbudjivalo. Vremenom sam se ispraksovala pa mogu bez lazne skromnosti da kazem da se odlicno jebem.
Muz mi je osmi putnik. Upoznali smo se u aprilu 2002. Niko ga nije tako dobro obradjivao kao ja pa me je zaprosio posle tri meseca zabavljanja. U to vreme sam se zabavljala sa trojicom, buducim muzem i jos dvojicom, istovremeno. Sve sam ih otkacila kada smo napravili veridbu i dok nisam rodila decu. (2003 i 2005)
Kasnije, u braku, sam nastavila da se jebem povremeno sa dvojicom bivsih (sa Ivanom i snimam ove klipove od 2015, a Pavle mi je dasadjivao tokom 2009 kada se razveo, pa sam ga tesila nekoliko puta) i njih ne racunam duplo. Zanimljivo je da mi je Ivan poslao zahtev za prijateljstvo na fejsu i smarao me nekoliko nedelja, skoro svaki dan da se vidimo. Nas raskid se okoncao na najgori moguci nacin, uzasno je vikao i nazivao me kurvom jer je saznao da sam pored njega imala jos jednu paralelnu vezu. U to vreme, seks sa tecom je bio na vrhuncu i jos jedan jebac mi nije trebao. Bila sam sigurna da zbog toga zeli da me vidi. Najzad sam pristala i otisla sam na dogovoreno mesto. Bio je tacan i pokupio me je kolima. Otisli smo u kafic na pice, izrazgovarali se i onda opet malo vozikali po gradu. U jednom trenutku je rekao da mu je zao sto me je nazvao kurvom, a ja sam samo konstantovala da nije pogresio. Okrenula sam se prema njemu, drzao je volan kao da mu zivot zavisi od toga koliko ga steze i samo je gutao pljuvacku. Da prekinem to mucenje pocela sam da ga mazim preko pantalona, kurac mu je odavno bio tvrd i predlozila sam mu da stane negde, najbolje u Kosutnjak! Razveo sam se i zivim sam, kazao je. Onda vozi kod tebe kuci. Cim stigli i usli u kucu spopao me je. Zna sto me je zvao, a ja znam sto sam otisla tako da nismo gubili vreme. Jedino sto je seks bio razocaravajuce kratak. Pravdao se da nije dugo jebao! Dok sam lezala gola sa cigaretom pitao me je da li moze da me slika, kao nekada, za uspomenu i za stimulaciju kada se druzi sa Desankom. U kompu je imao sacuvane moje fotografije koje je snimio jos pre nego sto sam se udala. Odusevila sam se kada sam ih videla, odmah sam ih prebacila na telefon i posle okacila ovde. Tada mi je palo na pamet da bi sa njim mogla da snimam klipove koje bi kacila ovde. Pristao je odmah. To mi je davnašnja zelja. Uz moju asistenciju i savete lepo se zabavljamo snimajuci video snimke, ne baš tako cesto kako sam u pocetku mislila!
Deveti mi je bio kumin tadasnji decko (Vlada) koji se usrao kada sam mu rekla da sam ostala trudna sa njim pa je cak raskinuo sa kumom da vise ne bi dolazio kod nas. Budala! A sam je to trazio. Bio je maj 2006. Vozio me je do grada da nesto kupim kada smo spremali krstenje i prvi rodjendan mladje cerke. Svratili smo do njegove majke da joj nesto odnese. Nije bila u stanu i posto je imao kljuc, seli smo da je sacekamo. On mi je rekao da je načuo neke priče o meni, jer dokoni ljudi vole da tracare, a najpre mislim da me je ocrnila kuma da sam laka roba, ipak me ona najbolje zna. Cetiri godine sam se jebala samo sa muzem pa se sve dogodilo nekako prebrzo,od njegovog udvaranja do mog pristanka, a malo sam htela da probam kumino, najbolje smo drugarice od prvog osnovne, red je da sve delimo. Prebacili smo se na krevet, usao je u mene i svrsila sam iste sekunde jer dugo nisam osetila nekog drugog muskarca. Jebao je kao singerica i samo je pitao da li moze da svrsi u mene. Naravno da mozes rekla sam mu i cim je poceo da svrsava, svrsila sam i ja drugi put. Predlozio mi je da se istusiramo, a ja sam ga podsetila da ce keva da mu se vrati. Nasmejao se i rekao da mu je keva u banji. Ocistila sam spermu koja je iscurela iz mene sa kreveta i otisli u kadu na tusiranje. Zeljna kurca, htela sam jos jednom, sto sam uz malo muke i dobila. Naime, ocekivala sam da ce odmah da mu se digne uz malo mazenja, ali nije islo. Malo sam se zabrinula kada ni posle desetak minuta pusenja nije narastao. Mrtav ladan me je zamolio da mu malo liznem cmar jer ga to uzbudjuje. Pristala sam zato sto je bio okupan, licno mojim rukama, a bio je i uredno depiliran. Naguzio se i rasirio guzove, mogu da kazem da sam bila skepticna sto se toga tice, ali sam uzivala u do tada najuvrnutijoj stvari u seksu koju sam probala. Lizala sam ga i pokusavala da jezik gurnem sto dublje u cmar jer jednostavno nisam znala sta da radim. Digao mu se vrlo brzo, rekao mi je da izadjemo iz kade jer je bilo opasno da se ne okliznemo. Čudno mi je bilo samo to sto je trazio da mi sisa jezik. Rekao je da ga to uzbudjuje i sisao ga je kao da pusi kurac jedno pet minuta. Uhvatio me je otpozadi, presavio i otresao jos jednom. Ovoga puta nije pitao nego je svrsio u mene jos jednom, pustajuci neke neartikulisane krike.
Dvojicu sam imala za jednu noc (Srđan, Dragan), njih sam upoznala u provodu sa drugaricama po kafanama i splavovima i oni su koristili kondom, na moju zalost. Klasican sex u kolima. Jedan u leto 2006, a drugi u leto 2007.
2006 godine u septembru sam se zaposlila. Sa trojicom kolega (Dejan, Miloš, Goran) sam vrlo brzo postala prisna, a Dejan nikad nije hteo da svrsi u mene, stalno se vadio kako ne sme bez kurtona zbog zene, ali su se ova dvojica praznili i za njega. Na poslu je bilo extra, non-stop prekovremeni rad u magacinu, wc-u, u kancelariji na stolu, u kombiju, kod jednog kuci, pa dok me vracaju kuci. Jednom sam uzela slobodan dan da bi isla sa kolegom u Nis zbog neke reklamacije. Naravno za moje kuci sam bila na poslu, a za ove sa posla kuci. Milos me je pokupio na dogovorenom mestu. Kladila sam se sa nijim da ce da svrsi minimum tri puta od Bubanj potoka do naplatne rampe Nis. Cim je uzeo tiket izvadila sam mu kurac iz pantalona i dudlala ga do Nisa bez stajanja i bez ijedne prosute kapi sperme. Naravno da sam dobila opkladu koja je podrazumevala da u povratku svrsi u mene na nekom odmoristu. Jadnik nije mogao pa mi se oduzio drugi put.
Dolepomenuti Goran je najzasluzniji za najduzi i najraznovrsniji sex u mom zivotu. Firma je organizovala docek Nove godine nekih pet dana ranije u poznatom beogradskom hotelu. Pocetak je bio u 21h, a ja sam vec u 22h bila pripita. Prisao mi je Goran i rekao da je uzeo sobu, da zajebem ovo ovde i da odemo gore da nesto 'popricamo'. Krenula sam odmah iako sam merkala cetvrtog kolegu koji mi je ipak ostao neostvarena zelja. Cim smo usli u sobu skinuli smo se i pojebali. Svrsio je veoma brzo i samo sam mu rekla da ako me je zbog toga zvao, bolje da nije. Rekao mi je da ne brinem, uzeo je iz pantalona neku tabletu i popio. Uzela sam vino iz frizidera, sipala i zapalila cigaretu. Zaista smo malo pricali, ali kad sam videla da mu je alatka kao kamen bacila sam se pusangiju. Mislim da smo se jebali od deset do pola cetiri ujutro sa nekim malim pauzama. Promenili smo sve poze koje su i njemu i meni pale napamet. Svrsio je tri-cetiri puta u mene i dva puta u usta. Blagu predstavu nemam koliko sam puta, ja, svrsila? Rekao mi je da ide da pisa, a meni je u tom trenutku pala na pamet bolesna ideja. Stani, povikala sam, aj da pisas po meni. Otisli smo u kupatilo, legla sam na pod rasirila noge i rekla da me ispisa celu. Slusao je bez pogovora, stao je iznad mene i prvo poceo da mi pisa u picku. Onda mi je zapisao butine, stomak, sise, zatim je kleknuo ispred glave i pisao mi po vratu, ustima, licu i kosi. Gutala sam mokrace koliko sam mogla i uopste mi nije bilo gadno. Rekla sam da me pojebe tu u kupatilu, a on meni odgovorio tek kada ti ispisas mene. Sada je on legao, a ja stajala i zapisavala ga. Koliko sam primetila nije nesto uzivao, izgleda da je hteo da me ispostuje. Cim sam zavrsila sela sam na kurac i skakutala dok nije svrsio jos jednom. Istusirali smo se i legli, kurac mu je lagano padao. U sedam ujutro je predlozio da krenemo. Hocu jos jednom rekla sam mu. Odgovorio mi je da nisam normalna i da nema sanse da mu se digne. Setila sam se kuminog decka. Videces da ce ti se dignuti rekla sam mu i pokazala mu kako da se namesti za lizanje cmara. Lizala sam mu dupe sigurno blizu sat vremena, ali nije pomoglo, jedino sam izdrkala picku jos jednom. Bilo mi je divno, ali stvarno ne mogu, kao da mi se izvinjavao. Ljubila sam ga jos deset minuta i na kraju jedva pustila da se obuce. Bilo mi je zao sto se ta noc zavrsila!
Još cetiri puta sam u tom periodu od 2006 do 2011 ostajala trudna sa nekim od njih dvojice ili sa muzem i mogu da kazem da sam u to vreme uzivala...sve dok me muz nije navatao gaca punih sperme kada sam uobicajeno kasnila sa posla. Svesna sam bila da sam pocela da preterujem i dala sam otkaz u novembru 2011, i zbog muza i zbog toga sto su razne, uglavnom, istinite price pocele da kolaju o meni u firmi i obecala mu da ga vise necu varati iako on to nije ni trazio. Znam da ga uzbudjuje to sto mu se zena udara gde stigne i s kim stigne pa razvod nije dolazio u obzir. Dovoljno sam pametna da zbog svekrve takve stvari ne radim blizu kuce. Nije bilo lako, ali obecanje je obecanje, a najvise sam htela sebe da proverim da li mogu bez tudjeg kurca?
Izdrzala sam dve godine sve dok me teca (Zoran) nije pozvao u oktobru 2013 da mu pomognem oko pravljenja iznenadjenja za tetkin rodjendan. Posle tri sata sredjivanja i spremanja predlozio je da skuvam kafu, a on da se istusira na brzinu. Sedela sam za stolom kada je teca kao od majke rodjen izasao iz kupatila seo pored mene. Teca je inace veoma privlacan i zgodan iako je 17 godina stariji od mene, ali ga nikad nisam videla kao potencijalnog jebaca. Picka mi je u trenutku ovlazila. Rekla sam mu je lud i da se obuce. Samo me gledao i smeskao se. Jedino sto me je sprecavalo da odem i odrzim obecanje dato muzu i samoj sebi je njegov izrazito debeo kurac. Posto smo se neko vreme samo gledali upitala sam ga sta sad misli? Mislim da te jebem, rekao je i poceo da me ljubi po vratu. Kada je krenuo da mi zavlaci ruke u gace zamalo nisam svrsila, pomislila sam: 'Obecanje ludom radovanje' i samo sam promrljala da bi trebalo i ja da se okupam. Zajedno smo se istusirali i jedino sto mogu da kazem je da nikad pre nisam imala deblji kurac i nikad pre nisam imala takav orgazam!!! Sa tecom? Posle mi je priznao da me je Goran (moj bivsi jebac i kolega) kod nekih zajednickih prijatelja gde je teca pokazivao slike sa nekog veselja, prepoznao i ispricao sve o meni. Teca, koji se vec duze vreme lozi na mene, resio je da proba da me pojebe i hvala Goranu na dobrim savetima, uspeo je. Bolji sex nikad nisam imala. Vec tri godine,mnogo cesce nego ranije, obilazim tetku i tecu, pogotovu kad tetka nije kuci ili kada mi teca javi da treba negde da ide jer je sumnjivo da stalno idem kada je na poslu!
Moji retko kad dolaze kuci, samo zimi, stalno su na placu. Ostavili su mi kljuc da redovno provetravam i zalivam cvece...mozete pogoditi ko redovno zaliva mene! Skoro sam sigurna da nas je moj otac jednom provalio, ali se napravio lud jer verovatno nije znao kako bi reagovao. Naime, kada je teca jedno jutro dosao bila sam se vec istusirala. Rekla sam mu da se okupa i on dok ja osusim kosu. Kada je izasao, onako mokar i nabreklog kurca, mrtav 'ladan mi kaze: Volis da gviris, mala! U pocetku ga nisam razumela sta prica? Ispricao mi je u nekoliko navrata i pauzama sexa da sam mu otvarala vrata od kupatila i virila. Pogledala sam ga cudno jer sam svo vreme susila kosu u drugoj sobi. Okrenula sam mamu da vidim sta radi i da joj kazem da sam zalila cvece, da ne brine, i usput je pitala gde je tata? Rekla mi je da je kod lekara i da ce verovatno svratiti do stana! Tog trenutka sam shvatila da je vec svracao narocito kada sam videla da sam izvadila kljuc iz brave kada je teca bio dosao! Nastavili smo da se karamo jer sam zakljucala i ostavila kljuc u bravi, a i bila sam sigurna da nece doci. Nikada mi nista nije rekao i nastavio je da se ponasa prema meni kao i ranije, pa u dubini duse verujem i ubedjujem sebe samu da nista nije skapirao!
Iako sam mislila da sve znam, naucila sam pored tece jos gomilu stvari, poza, kako da se ponasam kao dama....i sto je najbitnije naucila sam da uzivam u karanju i skoro uvek sa njim dozivim orgazam. Vec tri godine me jebe, ali svaki put kada svrsi u mene poludim od zadovoljstva. Sa tecom sam do sada tri puta ostajala trudna. Mada se i on odusevio jer mu niko nikada nije lizao cmar, nikada nije pisao po nekome bilo u usta, bilo u picku, nikada niko po njemu nije pisao, nikada nije probao tajlandsku masazu, nikada mu ni kap sperme nije propala dal' bilo razmazana, bilo progutana ili zavrsila u mojoj mackici, prilicno se uzbudi kada me davi i sljepka po guzici tj. kako on kaze 'kaznjava'.
Po njemu najludje od svega je bilo kada nas je pitao da idemo zajedno na more, a posle se pravio lud, pa je moj muz poceo da juri njega da uplatimo zajednicko letovanje. Mada smo tada uspeli da se jebemo samo dva puta za deset dana, bilo je nezaboravno!
Ja sam bila najbezobraznija, a tada sam se najvise napalila u zivotu, kada sam namerno na tavanu, dan pre decijeg rodjendana otkacila zicu na telefonu. Pred kraj vecere sam napomenula kako ne radi fiksni, a znajuci muza kome je sve lakse da drugi uradi, pitao je tecu da preispita telefon odmah jer ce kasnije da zaboravi. Gledao je telefon i uticnicu i rekao da ide na tavan da vidi gore. Otisao je i posle tri minuta trazio srafciger. Idi mu odnesi rekao je meni. Dok sam se pela uz stepenice mucila sam se da ne svrsim, picka kao fontana, skroz mokra! Cim sam se popela skinula sam mu pantalone i pocela da mu pusim. On je lagano namestao to sto je imao, a ja sam razmisljala kako su mi dole muz, deca, otac , majka, tetka, brat i sestra od tetke sa devojkom i muzem, svekar, svekrva i jos neki gosti i uzbudila se nenormalno. Kad je namestio skinula sam haljinu, brus i gace, uhvatila se gredu i rekla mu da pozuri. Kako ga je stavio svrsila sam jedva se uzdrzavajuci da ne vristim. Jebao me je maksimalno pet minuta i kada sam osetila da me puni, svrsila sam jos jednom. Kada ga je izvadio iz mene je iscurelo sperme kao da me je konj jebao. Gore susim ves pa sam uzela peskir obrisala i njega i sebe i bacila ga na pod preko sperme da neko slucajno ne vidi. Sisli smo dole, a niko nista nije pitao, samo je teca uzeo telefon da proveri i konstantuje da sada radi. Kasnije sam otisla da se prebrisem spermom sa peskira i svrsila jos jednom!!!
Jos jedan sex sa tecom moram da izdvojim. Nije bio prikladan, ali je bio predivan. Davao je pola godine majci i otisli smo dan ranije da spremimo sta treba tetka, teca, otac, majka i ja. Uvece su tetka i teca legli u jednu sobu, a otac, majka i ja u drugu. Oni su se smestili u jedan, a ja u drugi krevet. U selu nema ulicnog svetla i kada se ugasi svetlo u sobi nastaje mrkli mrak. Mislim da sam skoro odmah zaspala i odjednom, ni sama ne znam kada, probudio me je neko iza mene pokusavajuci da mi svuce gacice. Naravno da je to bio teca. Nije normalan, opet pred caletom, a sad je i mama bila tu. Izgleda da je to i uticalo da pocnem da se tresem od uzbudjenja, a on je nezno pljuvackom raskvasio ionako mokru macu, a zatim ga stavio unutra i lagano ulazio i izlazio iz mene da ne probudimo moje. Svrsio je u mene, poljubio me i otisao bez ijedne progovorene reci. Narednih sat vremena sam provela drkajuci picku, mirisuci jastuk gde je do malopre lezao i lizuci prste kojima sam skupljala sve ono sto je izlazilo iz mene.
Ovom prilikom mu se zahvaljujem na tri godine predivnog sexa, u zelji da traje jos trideset tri. Posle tece sam se malo primirila nije mi vise bitan kvantitet vec samo kvalitet, tako da me sada jebu samo teca, muz i od 2015-e Ivan, lik sa klipova!
Jedino me brine da ne capne, jer sam primetila da je poceo da pije preparate za potenciju da bi mogao da me isprati. Evo na kraju 2016-e godine uzivam na tecinom kurcu isto kao i prvog dana i mogu samo da mu porucim: Tecoo, ljubim ti djoleta!
Da rezimiram (od 1996 do 2016):
38 godina
15 jebaca
14 puta ostala trudna (12 puta pobacila)
12 svrsavalo u mene
9 gutala spermu (Živko, Ivan, Neša, Milenko, Pavle, muž, Goran, Miloš, teča)
4 me slikala golu (Ivan, Goran, Miloš, teča)
3 samo jebanje sa kondomom i ništa više (Dejan, Srđan, Dragan)
3 lizala cmar (Vlada, Goran, teča)
2 pisalo po meni i u mene (Goran, teča)
1 samo sa jednim sam snimala klipove (Ivan)
Sve ovde napisano se stvarno dogodilo i opisani su samo najzanimljiviji dogadjaji iz moje skromne seksualne biografije, oni koji se pamte ceo zivot! Nadam se da ce se neki podaci ovde promeniti i da ce, zahvaljujuci nekome od vas, moj seksualni zivot biti jos raznovrsniji i bogatiji.
Nikada nisam probala, a veoma bih volela:
-da se jebem sa nekim kuratim matorcem od preko 70 godina nakljukanim vijagrom!
-da me dvojica istovremeno jebu u picku
-da budem uciteljica nekom neiskusnom klincu
-da probam koktel sperme od makar trojice razlicitih jebaca
-da snimam filmove tipa gangbang, bukkake, ggg, pissing, animal posto je to u realnom zivotu gotovo nemoguce
-da me jebe crnac sa ogromnom kurcinom, da svrsi u mene, da me celu ispisa i da mu polizem cmar
-da se uclanim u neki swinger klub i da me za vece pojebe makar 10 razlicitih ljudi
-da negde u inostranstvu imam sex na javnom mestu
-da se istusiram sa celim fudbalskim timom posle neke utakmice i sve ih lepo nasapunjam
-da totalnog neznanca sa ovog sajta odvedem u motel, operem ga celog narocito kurac i guzu, da ga pustim da mi radi sta on hoce celu noc i da ga vise nikada ne vidim i ne saznam ko je
-da budem seksualna robinja i sluskinja
-da dozivim pravo silovanje mada je kod mene to skoro nemoguce jer bi dala svakome
-da sa tecom odem sama 30 dana na letovanje
-da pokazem lice svima vama koji bi me jebali
-da zavolim analni sex zbog tece koji bi me samo u dupe jebao, probala jesam, ali ne uzivam u tome mozda zato sto mu je predebeo
2017g.
Odavde ću opisivati najnovije događaje koji su mi se desili.
Sa tečom nisam više u dobrim odnosima kao pre, povremeno se vidimo, još ređe jebemo i to samo zato što je matori postao ljubomoran toliko da je postalo neizdrživo. Počeo je da me prati, prebacuje sa kim se viđam, kako se oblačim, šminkam...i to sve pod izgovorom ''Šta će muž da ti kaže''. Malo po malo od najdivnijeg sexa koji sam imala došla sam u situaciju da slušam pridike čak i za vreme karanja. Budala matora se zaljubio i podetinjio. Ko ga jebe... Sa tečom sam imala nezaboravno letovanje 2014, a 2017 mi je pala na pamet najluđa ideja ikad. Pitala sam Ivana da li bi išao na more sa nama, nasmejao se pitao da li sam normalna. Ne mislim bukvalno sa nama, već u isto mesto i vreme. Dogovorili smo Paraliju u julu. Išla sam porodično sa mužem i dvoje dece, a on sa nazovi devojkom sa kojom je trenutno bio u vezi i jednim njegovim i jednim njenim detetom! Jedino o čemu nisam razmišljala je da će pored toliko dece biti veoma teško izdvojiti vreme za jebanje. Uspeli smo samo dva puta da se opalimo za deset dana i tada sam rešila da ovako nešto ne pokušavam dok deca ne porastu. Moje fantazije seks u moru, na plaži, uveče dok se šetamo negde da se sakrijemo su bile neizvodljive. Jedno popodne smo otišli na divlju plažu prema Olimpik Biču, bili smo bukvalno jedno pored drugog, ali smo se pravili blesavi. Oni su došli kolima, a mi pešaka. Dogovor je bio da u određeno vreme on smisli izgovor da se vrati u apartman, a ja kad ga vidim da odlazi da mojima kažem da mi nije dobro i da se sama vratim. Naravno da me je sačekao u kolima. Apartmani su nam bili skroz na drugom kraju Paralije pa skoro da nije postojala šansa da nas iznenade. Odatle i ovi poslednji snimci drkanja. Morali smo sve na brzaka jer je on morao da se vrati na plažu. Sličnu foru smo izveli i drugi put. I to je bilo sve za 10 dana na moru. Razočaravajuće malo!
Kako stvari stoje ništa se neće promeniti na gornjoj tabeli u 2017g. Ne samo što se neće promeniti nego mislim da se nikad manje nisam jebala nego ove godine, a to vidim i po tome što sve više vremena provodim za ovim sajtom i mazeći pičku čitajući vaše komentare! Neverovatno, ali ovo je sve za 2017g. Sa tečom ne pričam od maja. Da nije Ivana i ovih sve ređih viđanja skoro pa bi bila apsolutno verna mužu.
13,14.01.2018
Koliko god da je 2017 bila loša, 2018-a je počela fenomenalno.
Klinac sa ovog sajta koji me je u početku nervirao svojim komentarima, ali koji je bio veoma uporan me je upravo rasturio u jednom motelu blizu Avale i tako mi je ispunio dve želje: da budem učiteljica nekom neiskusnom klincu i da me jebe potpuni neznanac koga više neću videti. Samo znam da hoću da me jebe još do jutra, a priželjkujem da ću ga ipak u budućnosti viđati. Pišem ovo dok pravimo pauzu posle dva i po sata razvaljivanja moje pičke! ZORAN je napunio 18 godina novembru 2017g. Posle upornog insistiranja da se nađemo pristala sam na sastanak. Našli smo se na Vidikovcu 1. januara u ulici otvorenog srca. Ostavila sam decu sa mužem i otišla na brzinu na zakazano mesto gde me je Zox čekao. Mislila sam da neće doći, ali me je čekao po dogovoru. Bio je mnogo lepši u prirodi, nije bio štreber, ali nije ni neka faca, sasvim prosečan dečko i pristala sam da se nađemo u ovom motelu za srpsku Novu. Ja ću reći mużu da idem sa drugaricama na doček, a on roditeljima da ide sa društvom! U međuvremenu sam rezervisala sobu za 13. januar. Našli smo se ispred motela u 21h. Iako je bila organizovana neka proslava u sali u prizemlju mi smo odmah ušli u sobu, skinuli se i odmah otišli pod tuš. Dok sam mu svlačila bokserice kurac mu je bio podignut, odmah sam videla da ima ogroman kurac kao na slikama koje mi je slao, povukla sam ga nadole boksericama i kada sam ih skroz svukla tako me je tresnuo odozdo po bradi da sam u trenutku osetila i bol i ogromno uzbuđenje! Detaljno sam ga nasapunjala, a on se tresao kao prut. Kaže od uzbuđenja? Izašli smo i legli na krevet. Ležao je na leđima kada sam ga opkoračila i nabola se na njegov ogromni kurac! U pola deset sam bila na njemu, a on u meni. Da je bio samo centimetar duži ne bi stao u moju radnju. Ovako kao da je rođen za mene.Nije prošlo ni pola minuta, a osetila sam da sperma kulja iz njega. Doživela sam orgazam u trenutku. Kada sam ustala nikada više sperme nije iscurilo iz mene. Samo sam mu prekorno rekla da je požurio i da ga osposobi kako zna. Rekao je pomalo uplašeno da ne brinem i pitao me je da li sme da mi poliže pičku? Legla sam i raširila noge koliko sam mogla. Rekao mi je da voli da liže spermu iz pičke. Začuđeno sam ga pogledala jer mi je pod tušem priznao da je bio samo sa jednom devojkom, ali da nije jebao dugo jer ju je bolelo. Priznao mi je da ga pale klipovi tipa cuckold. Rekla sam da ću sledeći put da mu sredim, ako se vidimo, da liže tuđu spermu, a ne svoju! Videla sam kako mu kita raste, a onda ga pustila da lize. Bila sam i ranije sa mlađima, ali to je bilo drugačije, on 17, a ja 19 godina. Ove godine punim 40, sada je 22 godine razlike između nas i nisam se pokajala, a prilično sam sigurna da nije ni on! Lizao je pola sata dok nije izvukao i poslednju kap sperme koja je bila u meni. Željna sam mladog kurca pa još ovolikog, namestim se i kažem mu da udara i on bije ko singerica, ali sam ga zamolila da sledeće svršavanje bude u mene tačno u ponoć. Kako je izdržao, ne znam, ja sam svršila već dva puta! U pet do dvanaest sam legla na leđa, raširila noge koliko sam mogla i rekla mu da je vreme. Jebao je kao lud. Kada sam opet osetila spermu u sebi i ja sam svršila treći put. Suze su mi pošle od sreće i zadovoljstva!......Evo da nastavim, posle kratkog odmora pokušala sam da osposobim njegovu poveću alatku, ali klinac nije nikako mogao pa smo jedno dva sata ležali, ljubili se, mazili i pričali. Pitala sam ga zašto je ostavljao onakve komentare, a on mi kaže da je drugar. Moguće, veoma je lepo vaspitan i mislim da ne laže! Oko tri sata je oživeo pa me je rasturao do pola pet. Svršio je još jednom, ali ovaj put u usta, većinu mladog semena sam progutala, ostavila malo u ustima na njegovo insistiranje da bi se ljubili, zatim smo se istuširali i krenuli kući. Odbacila sam ga do Banjice, a zatim sam se vratila kući. Legla sam pored muža i izdrkala pičku još jednom misleći na ono što sam uradila sa jedva punoletnim klincem sa kurcem najvećim koji je ikada bio u meni.
15.01.2018.
Nisam izdržala ni jedan dan a već sam mu u nedelju uveče poslala poruku da ga pokupim iz škole posle časova. Veliki moj Zoki je odmah pristao. Išla sam na slavu, drugi dan sv. Vasilija, kod drugarice. Baš je zahladilo taj dan a ja obukla suknjicu bez gaćica i mrežaste čarape, ali i čizme da ne ispadnem totalna lujka. Otišla sam sa mlađom ćerkicom oko 17h. Pička mi se zaledila dok se auto nije zagrejao! Čim smo ušli spremila sam teren kako ću morati oko pola osam do aerodroma jer me je komšinica zamolila da joj donesem lekove koje joj šalje neka rođaka iz inostranstva preko neke žene. Nije imala mnogo gostiju i veče je bilo sasvim prijatno kao i klopa. Dok sam sedela za stolom mislila sam da je neko ostavio otvoren hidrant u mojoj mačkici koliko je vlažila. Čak sam u jednom trenutku pomislila da joj na kvarno spopadnem brata u kupatilu. Ali pošto sam ja fina i kulturna žena, a i zbog toga što se njegova supruga bukvalno nije odvajala od njega odustala sam od te ideje. U pola osam već objašnjavala da avion sleće oko osam i da moram da budem tamo malo ranije, a svi su me ubeđivali da putnici neće biti napolju pre pola devet, devet. Nema veze, odoh ja neka se klinka igra vraćam se do pola deset. Zamalo nogu nisam slomila koliko sam žurila da dođem do kola. Opet sam se smrzla, ali ne mari, jedva sam čekala da dođem do njegove škole u Zemunu. Već me je čekaočekao ispred. Ušao je u kola i poljubio me veoma strasno i dugo. Očekivala sam da me odmah pomazi dole, ali dobro, klinac pa mu je oprošteno. Zato sam ja njega. Rekao je samo da vozim preko Pupinovog mosta, pa onda prema Padinskoj skeli da nađemo neko mesto. Kad sam krenula videla sam grupu od 5-6 klinaca kako aplaudira i navija. Tada sam shvatila da se hvalio i da ih je zvao da me vide. Rekla sam mu da je glupo to što radi, ali sam onda skontala da sa klincima ne treba imati ništa. Još večeras i ćao! Valjda će mi opet naleteti neka ovakva kurčina! Barem se nadam! Parkirala sam i odmah mu izvadila već nabrekli kurac iz trenerke i bacila se posao. Najviše mrzim sex u kolima, čas udarim koleno, čas lakat, čas glavu. A ne mogu ni da se namestim kako hoću. Ponovo je uspeo da svrši posle nekoliko minuta otkako ga je ubacio. Čim osetim spermu svršavam i ja. Tražio je da liže, ali sam kao teta i učiteljica rekla da ne može jer je kažnjen zbog hvaljenja drugarima. Gledao me je čudno misleći da se šalim, ali je shvatio da sam ozbiljna. Rekao mi je samo da se nadao da ću doći sa pičkom punom tuđe sperme. Odgovorila sam mu sledeći put iako sam znala da sledećeg puta neće biti. Nastavila sam da mu dudlam provocirajugutajući spermu jer mi se ukus baš svideo. Kod čistih kurčeva skoro svaka sperma je slična, a njegova mi je imala posebno lep šmek. Kad se ponovo podigao prebacili smo se na zadnje sedišta doggy pozu. Kako vreme brzo prolazi kad uživaš pomislila sam kada sam videla na satu u kolima da je pola deset. Prvi put sam požurivala nekog i rekla mu da ubrza i da svrši. Bilo mi je žao što više neću osetiti takav kurac, a i on mi je postao simpatičan. Ubrzao je nenormalno i ponovo me napunio. Seo je da odmori a ja sam mu olizala kurac i isisala sve iz njega. Nekako smo uspeli da se obučemo i krenuli nazad. Ostavila sam ga na Nbg pa nek se snalazi za prevoz, a ja požurila po dete. Pozvala sam drugaricu usput i počela da joj se pravdam kako je kasnio avion, kako su ih zezali na carini, a ona se samo nasmejala i rekla dobro to ću da kažem kevi i ćaletu, znam te ja! Samo sam se nasmejala rekla joj da mi spusti klinku do ulaznih vrata. Otvorila je vrata i smestila je pozadi, a meni rekla kako joj se brat mnogo razočarao kad je čuo da neću da se vratim i kako ne zna šta muškarci vide u ženama kao što sam ja? Zamalo da se uvredim kada je dodala da je muško i ona bi volela da me pojebe. Zox znam da čitaš ovo i molim te da me više ne zoveš!
16,17,18.01.2018
Dobar glas daleko se čuje, ali se onaj loš čuje još dalje. Svi oko mene, mislim, da nagađaju kakva sam, neki i znaju. Znam samo da svekrva ne zna ništa jer bih odavno izletela iz kuće da nešto zna, a društvo bi mi pravio i njen sin tj. moj muž ukoliko bi pokušao da me odbrani. Deca su još uvek relativno mala i nadam se da nikada neće biti kao ja! Ljudi to ne shvataju, samo osuđuju, ja sam zavisnik od seksa! Kao što narkoman mora da se ubode, ja moram da se nabodem! Volim spermu svuda, volim da gutam, da je mažem, trljam, da je bućkam u ustima, ne smeta mi čak ni kada mi upadne u oko, ali ono što doživim kada je osetim u sebi to ne mogu da uporedim ni sa čim. Kao ekstaza, kao najbolja droga... Ne znam da li zavisnost od sexa ima neke veze sa ovim mojim fetišem prema spermi? Jednostavno me izluđuje pomisao da sam kontenjer za spermu i da se ljudi prazne u mene! Al' baš me izluđuje.....upravo sam napravila pauzu da se malo mazim i svršim! Po ceo dan razmišljam s kim bi se jebala, gde i kako, kako bi bilo dok me puni, kakvu tehniku i alatku poseduje? A ovaj moj mužić me u zadnje vreme sve češće jebe. Odavno on naslućuje, a verovatno i zna kakva sam, samo nikako da priznam! Nikada mi ništa nije prebacio osim kada mi je zabranio da radim, a i to mislim da je više zbog keve jer je prekovremeni rad bio sve češći, pa se uplašio da mama ne počne da zapitkuje. Danas je utorak. Ove nedelje radi popodne i počeo je već od ranog jutra da mi zavlači ruku u gaćice i da me mazi i ljubi. Vidim da se napalio kao i nekoliko prethodnih dana, a pošto muža nikada nisam odbila kažem da idem samo da se okupam, a on ne da pod izgovorom kupala sam se sinoć pred slavu, što bi ponovo? Kad bi samo znao kako mi je bilo na slavi ne bi mi branio. A onda sledi šok za mene. Njegovi ustaju rano i nalože pa nam je kuća topla od zore, takođe deca kad ustanu odmah idu kod babe i mene nikada ne smaraju šta će da jedu i obuku. Uglavnom, vremena za jutarnje karanje imamo uvek, ali smo posle tri-četiri godine braka prestali da ga praktikujemo! Zaključali smo sobu i skinuli se. Odmah sam počela da mu duvam kurac i da mu mazim čmar baš kako voli. Skočila sam na njega, posle dužeg vremena počela sam da osecam uzbuđenje jebanja sa mužem. Promenili smo nekoliko poza, ja sam svršila. Nekako po navici nisam htela drugi put sa svršavam, a mogla sam, već sam ga pitala kako on želi. Legao je na leđa i rekao da hoće da mu izdrkam! Uzela sam ulje, namazala ga i počela lagano da ga obrađujem. Uvek ćutimo kada se jebemo, ali sam najzad stigla do onog gorenavedenog šoka! Odjednom je samo rekao: Aj mi pričaj kako se jebeš sa drugima! Šokirala sam se. Kako to misliš pitala sam? Ne pravi se luda, znam dobro kakva si, znam da se jebeš sa drugima, zakuni se da se ne jebeš skoro preteći mi je rekao, a onda spustio ton i nastavio: ne smeta mi, samo želim da mi pričaš šta radiš kada se jebeš sa nekim drugim, ali nemoj da me lažeš, pričaj ono što ti se stvarno desilo ako budeš izmišljala kad tad ću da te uhvatim u laži. Skoro sam bio digao ruke i od tebe i od braka, živeli smo samo reda radi zajedno, ali si počela ponovo da me uzbuđuješ, ne znam što? Krišom te gledam kako se sređuješ, spremaš, a znam da ideš da se jebeš sa nekim i to me uzbuđuje još više. Onda me je pitao što sam prestala da drkam? Kao što rekoh, onako šokirana, nisam ni primetila, lagano sam nastavila da ga drndam, ali mi je mnogo glupo bilo da počnem da pričam bilo šta. Samo me je zamolio još jednom i ja sam počela da mu pričam na uvce kako sam dočekala Novu godinu sa kolegom, ali naravno bez svih detalja. Stalno me je zapitkivao da li sam mu pušila, da li je svršio po meni, koliki mu je kurac, da li razmišljam o njemu. Taman kad sam počela da mu pričam kako je kolega svršio u mene, svršio je i on! Ćutali smo nekoliko minuta i pitao me je samo jel' to istina? Ćutala sam. Pitao me je još dva puta, a onda sam skupila hrabrost i rekla mu da jeste. Tražio je da se zakunem. Zaklela sam se. Znao je da ne lažem. Oči su mu caklile. Rekao je samo da mu je žao što sam prestala da radim. Kada sam mu rekla da mnogi žale prekinuo me je i rekao da pričam šta hoću samo kada mu je kurac podignut i da nikada ništa neće da mi prebaci. Onda se i on zakleo , poljubio me i rekao da me voli. Ležala sam gola jedno pola sata dok se on tuširao i razmišljala šta mu je to kvrcnulo u glavi? I juče ujutro i jutros se ponovilo isto. Budi me sa dignutim kurcem i hoće da mu drkam i pričam kako su me razvaljivale kolege. Juče sam mu samo izdrkala i ispričala istu priču sa nekim novim detaljem jer vidim da čovek uživa u tome, ali danas sam mu rekla da misli samo na sebe i da treba i ja da budem zadovoljena! Jebe me, drka i liže sa više žara i elana nego prvog dana braka. Danas sam u priču htela da uključim i nekog od jebača pre braka, ali mi je rekao da ga ništa pre braka ne zanima, pa sam onda ubacila i drugog kolegu koji me je jebao samo sa kurtonom i koji nikad nije hteo da svrši u mene. Mužić mi se ladno iznervirao i pitao me šta sam uopšte tražila sa njim? Odgovorila sam da sam se nadala da će da se predomisli jer je bio mnogo lep i razvijen i da sam mnogo uživala sa njim. Svršio je momentalno! Ponovo, posle dugo godina sam posrkala spermu, sada, dragog mužića. Neverovatno kako se stvari obrnu za tili čas.
Ali ne verujem, koliko god dobro bilo, da ću dugo izdržati samo sa mužem, toliko kurčeva čeka na moju mačkicu!
P.S.
Javljam se samo onima koji ovo pročitaju tj. dođu do kraja ove moje priče i lajkuju svaki moj video, a onda uspeju da me pronađu na BADOO-u i ostave nickname sa Xvideos da mogu sve da proverim. Samo jedan detalj povezuje ovaj i Badoo profil. Zox ga je pronašao i dobio ono što je tražio. Pozdrav svim potencijalnim jebačima!
VOLIM KURČEVE I SPERMU U SEBI VIŠE OD BILO ČEGA DRUGOG!
+

Galleries' index > Sara Macura feet

Remove ads Ads by TrafficFactory