Cumsucking
Man, 22y from Osijek
22 years old, Man 18.1k

18.1k
Welcome!

This is my second profile: http://www.xvideos.com/profiles/awesome4ever

I'm only uploading videos on this account and all my Uploaded videos are also in my Favorites list so both you and I can find desired videos much more easily.

None of my uploaded videos are my personal videos btw.
I put this sign ($) to some of my video titles which means those are some of my favourite videos.

Feel free to leave a comment, to like my profile, videos & favorites lists and/or add me as a friend if you like. :)

I so much love when guys are moaning while their dick is being sucked especially while having an orgasm (I don't like when they are not moaning and/or when they are apathetic while being sucked especially while having an orgasm).

Enjoy, I hope you'll like it :)- Imam 22. god., iz okolice Osijeka sam (kod Valpova), Aktivan sam (potpuno mi je ok i da si samo pušimo ako ne voliš da te se guzi,) i Nisam Feminiziran (ponašanje mi je potpuno Straight i ne smeta mi ako si ti Feminiziran).
- Tražim Kompatibilnog i Dobronamjernog dečka (bitno samo da nisi pretjerano pretjerano debel) do nekih 28 godina za Romantičan Sex u kojemu osim Pušenja i Guženja ima i dosta Ljubljenja, Maženja te Lizanja i Ljubljenja Tijela „od Glave do Pete“.
Obožavam se Maziti (najviše na Početku i na Kraju sexa).
- Sa starijima od 28 godina ne prakticiram sex (osim ako su zgodni i sviđaju mi se u licu!)
- U licu mi gotovo svi kažu da sam im lijep ili jako lijep, ali u tijelu sam malo punije građe pa mnogima baš i ne odgovaram - imam sisice i trbuh (visina 176, težina 85) i želim dečka kojemu to neće uopće smetati! Dužina kite nekih 17cm, a opseg oko 12cm.
- Nisam zainteresiran za neka duga putovanja tako da tražim dečka do maksimalno nekih 40km udaljenosti od Valpova (ne duže od nekih 30min. vožnje autom). Btw VU, VK, ŽU, SB, PŽ, VT, ZG su mi svi predaleko.
- Ne zanima me sex za jednu noć već tražim jednog Savršeno Kompatibilnog Dečka (Fuck Buddya) s kojim bih se neprestano mogao nalaziti svakih par dana!
- Prostor nemam, Auto imam (Caddy Trendline, s velikim gepekom u kojemu bismo mogli uživati kao da smo u krevetu).

- Ne tražim vezu, već samo seks, ALI obožavam ako si tijekom seksa ponekad spontano „tepamo“ tj. izgovaramo neke lijepe riječi/izraze poput Volim te, Obožavam te, Ljubavi Moja, Bebo, Šećeru, Mišek, Slatkišu moj Najslađi, Tako si mi (Dobar, Sladak, Lijep, Seksi, Prekrasan...), itd. itd.
S druge strane, ne volim neke uvredljive izraze poput Kujice Moja, Konju, i sl.

- Moraš biti obrijan u licu jer u suprotnom me bockaš po koži i glaviću što mi je u potpunosti neprihvatljivo. Ja ću se također obrijati (osim ako ne želiš).
- Ne možeš imati dlake po prsima i trbuhu (ako imaš, obrij ih). Sve ostale dlake mi uopće ne smetaju i ne moraš ih brijati. Obožavam ako imaš dlaka ispod pazuha (vjerojatno ću ti ih jako dobro oblizati, ako ti je higijena na mjestu).
- Ja dlake imam ispod pazuha, po nogama, kod kite, jaja i šupka. Jedino mogu obrijati dlake na jajima, po kiti i sve one uokolo kite i jaja (ali ne one na području mjehura).
- Budi zdrav, diskretan i jako vodi brigu o higijeni (temeljito tuširanje, pranje zubi, dezodorans ispod pazuha, odrezani nokti na rukama i nogama, čiste gaće i čarape – a ne one koje si već nosio tijekom dana, brisanje čistim ručnikom – a ne onim kojim se brišeš već „tjedan dana“, očišćene uši i oprane ušne resice s gelom, itd.) – ja to sve ispunjavam!

- Prije susreta uživo, želim da razmijenimo gole fotke na kojima se dobro vide prsa, trbuh i kita (potpuno izbuljen da ti bude, kožica navučena do kraja da se glavić cijeli lijepo vidi).
- Lažne fotke nemoj da ti pada na pamet da mi šalješ jer kao prvo znam kako „detektirati“ ako je fotografija s Interneta i to uvijek prvo napravim, a kao drugo, čak i da na neki čudnovat način se desi da ta tvoja lažna fotka prođe „nedetektirano“, ako uživo vidim da to nisi uopće ti i tvoji dijelovi tijela, istog trenutka ću se okrenit i otić jer tak šta bezobrazno ne mislim tolerirati!
- Ja tebi naravno da ću poslati svoje prave fotke tako da o tome nemaš šta brinuti!

- Želim da si više-manje PODJEDNAKO Pušimo, Drkamo i Ližemo se i Ljubimo Po Tijelu ili da se to meni više radi, ali nikako ne da ja tebi to radim više nego ti meni!
- Ako imaš problem da nakon što prvi svršiš više nisi napaljen i nemaš volje da me i dalje zadovoljavaš, već bi najrađe samo ležao i ništa ne radio, ili bi htio što prije otići doma ili da se seks što prije završi, morat ćeš mi reći da te to muči pa ću onda ja biti taj koji će svršiti prvi jer ja s tim problema nemam… tako da ćeš ti onda morati odgađati svršavanje jer ja ne mogu nikako prihvatiti da me dečko ne želi zadovoljavati potpuno jednako kao i dok nije svršio jer tada se ne osjećam zadovoljenim pa onda ostanem povrijeđen.
- Sex želim da imamo potpuno goli, znači doslovno sve da poskidamo sa sebe (majica, potkošulja, hlače, gaće, čarape).

OPIS SEKSA KAKVOG BIH VOLIO IMATI:
- Želim da popričamo i vidimo što nam tijekom seksa obojici odgovara, a što ne pa da se onda dogovorimo što ćemo sve raditi tijekom seksa i onda da radimo upravo te stvari koje smo se i dogovorili (spontano naravno, ne nekim točnim redoslijedom), a ne da mi uživo kažeš „e ja ipak ne bi ovo ili ono“ a online si mi rekao da ti je to potpuno ok (npr. ne možeš mi reći online da ti je potpuno ok da ti svršim u usta i onda uživo da to ipak ne želiš!)… takve stvari me jednostavno previše povrijede tako da moraš biti iskren sa mnom kada se dogovaramo u vezi toga što ti je ok a što ne – a ako za nešto nisi siguran onda to tako i kažeš!
- Znači volio bih da spontano izmjenjujemo sve to što smo se dogovorili da ćemo raditi, a jedan od načina na koji bi to moglo izgledati bi bilo otprilike ovako: prvo se recimo Ljubimo i Mazimo neko vrijeme… zatim primjerice Ljubimo i Ližemo jedno-drugoga Po Tijelu „od Glave do Pete“… onda bismo si mogli Istovremeno Pušiti u „bočnoj 69 pozi“ neko vrijeme… pa bismo mogli opet malo Ljubiti se… nakon toga bi te mogao Guziti u nekoj Pozi gdje se možemo i Istovremeno Ljubiti… i onda na kraju si Svršimo u Usta obojica i Pušimo si Kite još neko vrijeme… i onda se opet Mazimo i Ljubimo, i pritom Razgovaramo o nečemu.
- AKTIVAN SAM tj. volim guziti dečka ali ne volim da se mene guzi niti da mi se turaju prsti u šupčić (ako ne voliš da te se guzi, potpuno mi je ok i da si samo pušimo!) ;)
Volim se istovremeno ljubiti s dečkom dok ga guzim, a ako ga guzim u pozama gdje se ne možemo ljubiti, onda ga volim povremeno ljubiti i lizati po vratu, ramenima, leđima i ostalim dijelovima tijela koji mi se nalaze blizu usana, a volim mu ga i drkati dok ga guzim :)
- Volio bih da si kite puno više pušimo u pozi u kojoj si istovremeno možemo pušiti (umjesto pojedinačno) jer tad oboje istovremeno podjednako uživamo… to bi volio da bude u „bočnoj 69 pozi“ koja izgleda otprilike ovako: https://78.media.tumblr.com/eab4143f2660a45067e5f875b797efc2/tumblr_mvih00y0L51qf8mc7o1_540.jpg
- Volio bih i da se ponekad tijekom seksa spontano napaljujemo i tako da te cijeloga izljubim i obližem „doslovno od glave do pete“ i onda ti mene isto/slično tako (npr. volio bi te polagano i nježno ljubiti i lizati od lica i ušiju… prema vratu i prsima… i zatim se spuštati sve niže prema trbuhu i kiti pa ti oblizati i izljubiti kitu, jaja i sve uokolo njih, a nakon toga se spuštati još niže, ljubeći i ližući ti noge i na kraju stopala i nožne prstiće… i onda se polako početi vraćati nazad ljubeći te i ližući do kite…zatim ti ga pušiti neko vrijeme i onda te još nastaviti napaljivati od trbuha, preko prsa i ramena i tako sve dok ne dođem do lica i onda se možemo malo ljubiti neko vrijeme, a zatim me ti preokreneš i počneš napaljivati isto/slično kao što sam ja maloprije tebe) :)
- Što se ljubljenja tiče, najdraži način mi je nježno, što sporije, bez imalo jezika, a što više ljubiti se samo usnama i što češće zadržavati poljubac. Ne očekujem doslovno tako ljubljenje ali nek se zna da tako najviše volim :)
- Obožavam se i maziti, najviše na početku i na kraju seksa… a pod maženjem mislim na to kada grlimo jedno drugoga, kada ležimo jedno pored drugoga ili jedno na drugome pa se malo milkimo rukama po tijelu, malo se ljubimo samo usnama, a povremeno se ljubimo i/ili ližemo i po vratu, ramenima, rukama, po licu (obrazima, bradi, nosiću, čelu, ušima), ponekad si i drkamo međusobno pritom, malo razgovaramo, malo šutimo i samo uživamo u dodirima tijela, i tako… kombinacija svega toga po malo je ono što zovem „maženjem“ i to obožavam. :)
- Volio bih da si obojica svršimo u usta na kraju seksa (btw ako ti ne želiš da ja tebi, onda ne želim ni da ti meni, dakle ili obostrano, ili nikako!).
- Volio bih da ti kažem kad budem blizu svršavanja i ti mi ga tad uzmeš u usta i pušiš i ja ubrzo nakon toga svršavam u tvoja usta a ti mi ga i dalje ne prestaješ pušiti i tako mi ga još pušiš neko vrijeme (što duže, to bolje!).
- Na isti taj način bi volio da i ti meni svršiš u usta i da ti ga još pušim neko vrijeme nakon toga.
- Što se lizanja šupka tiče, ja ga lizati ne volim, a ne želim ni da ga ti meni ližeš.

- Ako ti više-manje odgovara ono što volim i želim, slobodno mi se javi pa ćemo popričati koliko god je potrebno i dogovoriti se u vezi susreta ako vidimo da smo si ok :*

OSTALE INFORMACIJE (čitaj ako ti se da, ak ne – budemo o tome kasnije tijekom razgovora):
- Imam malo ali dovoljno seksualnog iskustva na temelju kojeg sam uvidio što točno volim i želim, a što ne - pa na temelju toga osmislio i napisao ovaj tekst koji upravo čitaš.
- Volim i kad se ugase svjetla pa imamo sex u mraku – atmosfera mi je tada još opuštenija, a osjećaji još intenzivniji jer nema vanjskih ometajućih podražaja pa nam je fokus nekako više na zadovoljstvu, manje je srama, lakše je biti svoj itd. itd.
- Gay sam (ali nitko ne zna da sam gay), osjećajan sam dosta i nježan, nisam droljica, i ne oblačim niti želim oblačiti ikakvu žensku obuću i/ili odjeću. Ne želim ni da ti na sebe oblačiš ikakvu žensku obuću i/ili odjeću jer mi je to odbojno.
- Ne pušim, ne pijem niti uzimam drogu tako da nisam zainteresiran ni za što od toga.
Ti naravno ne možeš biti pijan ili nadrogiran jer tada nećeš moći ispuniti sve ono što smo se dogovorili, a ako pušiš neće mi smetati iako više preferiram da se ne puši!
- Stvari koje niti malo ne volim su sadizam, mazohizam, fisting, omalovažavanje, ponižavanje, agresivnost, grubost, prisiljavanje na nešto, bilo šta sa govnima, pišanje u usta i po tijelu (ili bilo kakvo drugo pišanje) i općenito sve perverzije.
- Ako si od onih koji vole i žele imati povez preko očiju, nemam ništa protiv toga, dapače to me čak i napaljuje haha, ali ja ga ne volim nositi, tako da ništa od toga s moje strane.
- Obožavam slušati dečka dok stenje, uzdiše i/ili se trza/drhti od užitka dok mu se puši kita, dok ga se guzi, ljubi i liže po tijelu, a posebice dok svršava! (Ja to sve prirodno radim jer jako uživam dok me se zadovoljava na načine koje sam maloprije nabrojao) ;)
- Volim i manje i veće kite (ali više volim što manje jer mi ih je lakše pušiti). Osim tvrđih super su mi i mlađe mlohavije kite kojima treba duže da se dignu ili koje se brzo spuste pa mi neprestano iznova raste u ustima mmm :)


OVO SU NEKI PRIMJERI ONOGA ŠTO JAKO VOLIM TIJEKOM SEKSA: (savjetovo bi vam da ih pogledate na ovom linku https://justpaste.it/1ec17 jer tamo ćete moći kliknuti na link i odmah otvoriti sliku/gif - ovdje to nažalost ne možete):


1) LJUBLJENJE I LIZANJE:
https://78.media.tumblr.com/2d4b21a6f777a67ed12767a7e19d2a9d/tumblr_obcvwbACae1u8d4eto1_540.jpg
https://68.media.tumblr.com/83eb152bd1057c183ad41e712d8de3c5/tumblr_odkqgk61jz1r3zkh7o1_500.gif
https://68.media.tumblr.com/c702c20c08f95c28ed5dc9646a3ea89d/tumblr_o0v9jaYi7P1u2pfvuo1_250.gif
https://68.media.tumblr.com/4feee7d22909c7158726e56ba9506c7b/tumblr_nehex1rdYO1tbl5pao1_540.jpg

https://78.media.tumblr.com/449bda59755a7d8b86ba3842369d0233/tumblr_mpr2rqlljE1sx9l12o1_500.gif
https://68.media.tumblr.com/tumblr_ma3s29Baug1rf5ebro1_500.gif
https://68.media.tumblr.com/2d6270f31f8d75409eb04818efb426fe/tumblr_o2uow3HF6t1tz4zl5o1_500.gif
https://d.gr-assets.com/hostedimages/1435500672ra/15353772.gif2) ORAL:
https://78.media.tumblr.com/eab4143f2660a45067e5f875b797efc2/tumblr_mvih00y0L51qf8mc7o1_540.jpg
https://78.media.tumblr.com/b74e1d982f14dfeb27852c26cff58a87/tumblr_obfosnkU4i1r3zkh7o1_500.jpg
https://68.media.tumblr.com/f2caaa8297992fe3c2ae5b86f2e86c67/tumblr_oibwr6Hr3A1tdoco6o1_400.gif
https://78.media.tumblr.com/f47f02d7c9100911c94dd0bf91b47d1b/tumblr_nhuni7WAvr1r3zkh7o1_540.jpg
https://78.media.tumblr.com/00199c2acb643ce48c919a6d9734baaa/tumblr_ouv77g6oFP1r3zkh7o1_540.jpg

3) SVRŠAVANJE U USTA:
https://68.media.tumblr.com/81ac103c1fef652894c834f8e5d9a981/tumblr_o2yrew4KRG1r3zkh7o1_500.gif
https://68.media.tumblr.com/b4e91e9afbbe1b8135e791a7b56c4951/tumblr_o2yrewZvet1r3zkh7o1_500.gif

4) ANAL:
https://78.media.tumblr.com/2ad12be50bc475d9347dacc7d7fde516/tumblr_o62fth62YT1r3zkh7o1_400.gif
https://78.media.tumblr.com/db1ac10366a1b9c77dd6375a4bc0467c/tumblr_nulqmhoGl21qc0hiio1_400.gif
https://68.media.tumblr.com/3a020502f24a06b16cab29493d17d564/tumblr_oi2ut5p30U1r3zkh7o1_250.gif
https://68.media.tumblr.com/c063021a230b14c7363fd53d331b2c47/tumblr_orviv4tF3F1r3zkh7o1_r1_400.gif
https://78.media.tumblr.com/6d07c4274959b89bed8079e2791c29f6/tumblr_nmvxeuB6521r3zkh7o1_500.gif
https://78.media.tumblr.com/5ac87315930370a3d86373f9570b3f35/tumblr_mkju7sMzqt1r7cwwzo1_500.gif
https://78.media.tumblr.com/2d43680934d8a0d1a3f817b36a081cbe/tumblr_nu1zlv1iIp1s1di4zo1_400.gif
https://78.media.tumblr.com/941d337660617115f98ede1b61aac84c/tumblr_mucvz596Bh1qchl8eo1_500.gif
https://78.media.tumblr.com/17482968b06df26cd5d970021c13427a/tumblr_or7nab2O5d1r3zkh7o1_500.gif
https://78.media.tumblr.com/956d56045766fdae3448dcfef7a89454/tumblr_nfrbiaLpxX1r3zkh7o1_500.gif
https://68.media.tumblr.com/b8c2caa6f1a59fab73b6603cb9c87005/tumblr_ora4uicGYr1r3zkh7o1_540.gif

5) HANDJOB (DRKANJE):
https://78.media.tumblr.com/b93c5308fb19fecea6d67aee6c91a2aa/tumblr_osweqeb0zd1r3zkh7o1_540.gif
https://78.media.tumblr.com/c947298d8485779e2bd870cee34c19fc/tumblr_o3pzz3M8tg1snq3i8o1_540.gif
https://78.media.tumblr.com/0e2d1a6990382651aaf64484f7b341cf/tumblr_nsuhabIZ3f1r3zkh7o1_500.gif

6) MAŽENJE:
https://68.media.tumblr.com/702b8d57ac4f626abc05be4fb2c6116b/tumblr_inline_o87f95T9fB1u4yaer_500.gif
https://78.media.tumblr.com/ce221a22ae13da5cdf47145b0bc0980c/tumblr_osu2y8ymPN1vw1vsso1_500.gif
https://tenor.com/view/gay-couple-cuddle-gif-4442470
https://78.media.tumblr.com/d036b652a01a77c10efea858c3231adb/tumblr_oax7wu58lu1r3zkh7o1_400.gif
https://78.media.tumblr.com/48b4f957371f8687a40355ba4685aecc/tumblr_inline_oagli162Ik1tkpju5_500.gif
https://78.media.tumblr.com/aa98fc73c106463213e87e81b57efa3b/tumblr_nklejmn7fO1unj453o1_500.jpg
https://68.media.tumblr.com/4feee7d22909c7158726e56ba9506c7b/tumblr_nehex1rdYO1tbl5pao1_540.jpg

7) PAJKENJE:
https://78.media.tumblr.com/8b1e7569ebc7cff9a2896e11dfd89b82/tumblr_ncydfhFyoL1rltqk6o1_500.jpg
https://78.media.tumblr.com/9c7e7e45962fb8049523466facb40520/tumblr_onpu2cNPWE1u4ay9so1_540.jpg
+

Gender: Man

Age: 22 years old

Country: Croatia

Profile hits: 433,185

Subscribers: 18,137

Total video views: 21,189,210

Region: Osjecko-Baranjska

City: Osijek

Languages: English, Croatian, Serbian

Personal information: Display

Roleplay: Master

Seeking: Man, Gay man, Gay couple, Slave

Relationship: Single

Education: Living fully

Religion: Buddhist/Taoist

Smoking: Never

Drinking: Never

Webcam: Yes

Signed up: December 7, 2015 (1,099 days ago)

Last activity: 11 days ago

Website: http://www.xvideos.com/profiles/awesome4ever

Physical Information: Display

Ethnicity: White

Body: Stocky

Hair length: Short

Hair color: Brown

Eyes color: Blue

Interests: 69, Amateur, Anal, Black Hair, Blowjob, Cum in mouth, Cum swallow, Deepthroat, Doctor, Flexible, Group, Handjob, Kissing, Male slave, POV (Point of view), Skinny, Small cock, Sucking, Teen, Twins

About me:

Welcome!

This is my second profile: http://www.xvideos.com/profiles/awesome4ever

I'm only uploading videos on this account and all my Uploaded videos are also in my Favorites list so both you and I can find desired videos much more easily.

None of my uploaded videos are my personal videos btw.
I put this sign ($) to some of my video titles which means those are some of my favourite videos.

Feel free to leave a comment, to like my profile, videos & favorites lists and/or add me as a friend if you like. :)

I so much love when guys are moaning while their dick is being sucked especially while having an orgasm (I don't like when they are not moaning and/or when they are apathetic while being sucked especially while having an orgasm).

Enjoy, I hope you'll like it :)- Imam 22. god., iz okolice Osijeka sam (kod Valpova), Aktivan sam (potpuno mi je ok i da si samo pušimo ako ne voliš da te se guzi,) i Nisam Feminiziran (ponašanje mi je potpuno Straight i ne smeta mi ako si ti Feminiziran).
- Tražim Kompatibilnog i Dobronamjernog dečka (bitno samo da nisi pretjerano pretjerano debel) do nekih 28 godina za Romantičan Sex u kojemu osim Pušenja i Guženja ima i dosta Ljubljenja, Maženja te Lizanja i Ljubljenja Tijela „od Glave do Pete“.
Obožavam se Maziti (najviše na Početku i na Kraju sexa).
- Sa starijima od 28 godina ne prakticiram sex (osim ako su zgodni i sviđaju mi se u licu!)
- U licu mi gotovo svi kažu da sam im lijep ili jako lijep, ali u tijelu sam malo punije građe pa mnogima baš i ne odgovaram - imam sisice i trbuh (visina 176, težina 85) i želim dečka kojemu to neće uopće smetati! Dužina kite nekih 17cm, a opseg oko 12cm.
- Nisam zainteresiran za neka duga putovanja tako da tražim dečka do maksimalno nekih 40km udaljenosti od Valpova (ne duže od nekih 30min. vožnje autom). Btw VU, VK, ŽU, SB, PŽ, VT, ZG su mi svi predaleko.
- Ne zanima me sex za jednu noć već tražim jednog Savršeno Kompatibilnog Dečka (Fuck Buddya) s kojim bih se neprestano mogao nalaziti svakih par dana!
- Prostor nemam, Auto imam (Caddy Trendline, s velikim gepekom u kojemu bismo mogli uživati kao da smo u krevetu).

- Ne tražim vezu, već samo seks, ALI obožavam ako si tijekom seksa ponekad spontano „tepamo“ tj. izgovaramo neke lijepe riječi/izraze poput Volim te, Obožavam te, Ljubavi Moja, Bebo, Šećeru, Mišek, Slatkišu moj Najslađi, Tako si mi (Dobar, Sladak, Lijep, Seksi, Prekrasan...), itd. itd.
S druge strane, ne volim neke uvredljive izraze poput Kujice Moja, Konju, i sl.

- Moraš biti obrijan u licu jer u suprotnom me bockaš po koži i glaviću što mi je u potpunosti neprihvatljivo. Ja ću se također obrijati (osim ako ne želiš).
- Ne možeš imati dlake po prsima i trbuhu (ako imaš, obrij ih). Sve ostale dlake mi uopće ne smetaju i ne moraš ih brijati. Obožavam ako imaš dlaka ispod pazuha (vjerojatno ću ti ih jako dobro oblizati, ako ti je higijena na mjestu).
- Ja dlake imam ispod pazuha, po nogama, kod kite, jaja i šupka. Jedino mogu obrijati dlake na jajima, po kiti i sve one uokolo kite i jaja (ali ne one na području mjehura).
- Budi zdrav, diskretan i jako vodi brigu o higijeni (temeljito tuširanje, pranje zubi, dezodorans ispod pazuha, odrezani nokti na rukama i nogama, čiste gaće i čarape – a ne one koje si već nosio tijekom dana, brisanje čistim ručnikom – a ne onim kojim se brišeš već „tjedan dana“, očišćene uši i oprane ušne resice s gelom, itd.) – ja to sve ispunjavam!

- Prije susreta uživo, želim da razmijenimo gole fotke na kojima se dobro vide prsa, trbuh i kita (potpuno izbuljen da ti bude, kožica navučena do kraja da se glavić cijeli lijepo vidi).
- Lažne fotke nemoj da ti pada na pamet da mi šalješ jer kao prvo znam kako „detektirati“ ako je fotografija s Interneta i to uvijek prvo napravim, a kao drugo, čak i da na neki čudnovat način se desi da ta tvoja lažna fotka prođe „nedetektirano“, ako uživo vidim da to nisi uopće ti i tvoji dijelovi tijela, istog trenutka ću se okrenit i otić jer tak šta bezobrazno ne mislim tolerirati!
- Ja tebi naravno da ću poslati svoje prave fotke tako da o tome nemaš šta brinuti!

- Želim da si više-manje PODJEDNAKO Pušimo, Drkamo i Ližemo se i Ljubimo Po Tijelu ili da se to meni više radi, ali nikako ne da ja tebi to radim više nego ti meni!
- Ako imaš problem da nakon što prvi svršiš više nisi napaljen i nemaš volje da me i dalje zadovoljavaš, već bi najrađe samo ležao i ništa ne radio, ili bi htio što prije otići doma ili da se seks što prije završi, morat ćeš mi reći da te to muči pa ću onda ja biti taj koji će svršiti prvi jer ja s tim problema nemam… tako da ćeš ti onda morati odgađati svršavanje jer ja ne mogu nikako prihvatiti da me dečko ne želi zadovoljavati potpuno jednako kao i dok nije svršio jer tada se ne osjećam zadovoljenim pa onda ostanem povrijeđen.
- Sex želim da imamo potpuno goli, znači doslovno sve da poskidamo sa sebe (majica, potkošulja, hlače, gaće, čarape).

OPIS SEKSA KAKVOG BIH VOLIO IMATI:
- Želim da popričamo i vidimo što nam tijekom seksa obojici odgovara, a što ne pa da se onda dogovorimo što ćemo sve raditi tijekom seksa i onda da radimo upravo te stvari koje smo se i dogovorili (spontano naravno, ne nekim točnim redoslijedom), a ne da mi uživo kažeš „e ja ipak ne bi ovo ili ono“ a online si mi rekao da ti je to potpuno ok (npr. ne možeš mi reći online da ti je potpuno ok da ti svršim u usta i onda uživo da to ipak ne želiš!)… takve stvari me jednostavno previše povrijede tako da moraš biti iskren sa mnom kada se dogovaramo u vezi toga što ti je ok a što ne – a ako za nešto nisi siguran onda to tako i kažeš!
- Znači volio bih da spontano izmjenjujemo sve to što smo se dogovorili da ćemo raditi, a jedan od načina na koji bi to moglo izgledati bi bilo otprilike ovako: prvo se recimo Ljubimo i Mazimo neko vrijeme… zatim primjerice Ljubimo i Ližemo jedno-drugoga Po Tijelu „od Glave do Pete“… onda bismo si mogli Istovremeno Pušiti u „bočnoj 69 pozi“ neko vrijeme… pa bismo mogli opet malo Ljubiti se… nakon toga bi te mogao Guziti u nekoj Pozi gdje se možemo i Istovremeno Ljubiti… i onda na kraju si Svršimo u Usta obojica i Pušimo si Kite još neko vrijeme… i onda se opet Mazimo i Ljubimo, i pritom Razgovaramo o nečemu.
- AKTIVAN SAM tj. volim guziti dečka ali ne volim da se mene guzi niti da mi se turaju prsti u šupčić (ako ne voliš da te se guzi, potpuno mi je ok i da si samo pušimo!) ;)
Volim se istovremeno ljubiti s dečkom dok ga guzim, a ako ga guzim u pozama gdje se ne možemo ljubiti, onda ga volim povremeno ljubiti i lizati po vratu, ramenima, leđima i ostalim dijelovima tijela koji mi se nalaze blizu usana, a volim mu ga i drkati dok ga guzim :)
- Volio bih da si kite puno više pušimo u pozi u kojoj si istovremeno možemo pušiti (umjesto pojedinačno) jer tad oboje istovremeno podjednako uživamo… to bi volio da bude u „bočnoj 69 pozi“ koja izgleda otprilike ovako: https://78.media.tumblr.com/eab4143f2660a45067e5f875b797efc2/tumblr_mvih00y0L51qf8mc7o1_540.jpg
- Volio bih i da se ponekad tijekom seksa spontano napaljujemo i tako da te cijeloga izljubim i obližem „doslovno od glave do pete“ i onda ti mene isto/slično tako (npr. volio bi te polagano i nježno ljubiti i lizati od lica i ušiju… prema vratu i prsima… i zatim se spuštati sve niže prema trbuhu i kiti pa ti oblizati i izljubiti kitu, jaja i sve uokolo njih, a nakon toga se spuštati još niže, ljubeći i ližući ti noge i na kraju stopala i nožne prstiće… i onda se polako početi vraćati nazad ljubeći te i ližući do kite…zatim ti ga pušiti neko vrijeme i onda te još nastaviti napaljivati od trbuha, preko prsa i ramena i tako sve dok ne dođem do lica i onda se možemo malo ljubiti neko vrijeme, a zatim me ti preokreneš i počneš napaljivati isto/slično kao što sam ja maloprije tebe) :)
- Što se ljubljenja tiče, najdraži način mi je nježno, što sporije, bez imalo jezika, a što više ljubiti se samo usnama i što češće zadržavati poljubac. Ne očekujem doslovno tako ljubljenje ali nek se zna da tako najviše volim :)
- Obožavam se i maziti, najviše na početku i na kraju seksa… a pod maženjem mislim na to kada grlimo jedno drugoga, kada ležimo jedno pored drugoga ili jedno na drugome pa se malo milkimo rukama po tijelu, malo se ljubimo samo usnama, a povremeno se ljubimo i/ili ližemo i po vratu, ramenima, rukama, po licu (obrazima, bradi, nosiću, čelu, ušima), ponekad si i drkamo međusobno pritom, malo razgovaramo, malo šutimo i samo uživamo u dodirima tijela, i tako… kombinacija svega toga po malo je ono što zovem „maženjem“ i to obožavam. :)
- Volio bih da si obojica svršimo u usta na kraju seksa (btw ako ti ne želiš da ja tebi, onda ne želim ni da ti meni, dakle ili obostrano, ili nikako!).
- Volio bih da ti kažem kad budem blizu svršavanja i ti mi ga tad uzmeš u usta i pušiš i ja ubrzo nakon toga svršavam u tvoja usta a ti mi ga i dalje ne prestaješ pušiti i tako mi ga još pušiš neko vrijeme (što duže, to bolje!).
- Na isti taj način bi volio da i ti meni svršiš u usta i da ti ga još pušim neko vrijeme nakon toga.
- Što se lizanja šupka tiče, ja ga lizati ne volim, a ne želim ni da ga ti meni ližeš.

- Ako ti više-manje odgovara ono što volim i želim, slobodno mi se javi pa ćemo popričati koliko god je potrebno i dogovoriti se u vezi susreta ako vidimo da smo si ok :*

OSTALE INFORMACIJE (čitaj ako ti se da, ak ne – budemo o tome kasnije tijekom razgovora):
- Imam malo ali dovoljno seksualnog iskustva na temelju kojeg sam uvidio što točno volim i želim, a što ne - pa na temelju toga osmislio i napisao ovaj tekst koji upravo čitaš.
- Volim i kad se ugase svjetla pa imamo sex u mraku – atmosfera mi je tada još opuštenija, a osjećaji još intenzivniji jer nema vanjskih ometajućih podražaja pa nam je fokus nekako više na zadovoljstvu, manje je srama, lakše je biti svoj itd. itd.
- Gay sam (ali nitko ne zna da sam gay), osjećajan sam dosta i nježan, nisam droljica, i ne oblačim niti želim oblačiti ikakvu žensku obuću i/ili odjeću. Ne želim ni da ti na sebe oblačiš ikakvu žensku obuću i/ili odjeću jer mi je to odbojno.
- Ne pušim, ne pijem niti uzimam drogu tako da nisam zainteresiran ni za što od toga.
Ti naravno ne možeš biti pijan ili nadrogiran jer tada nećeš moći ispuniti sve ono što smo se dogovorili, a ako pušiš neće mi smetati iako više preferiram da se ne puši!
- Stvari koje niti malo ne volim su sadizam, mazohizam, fisting, omalovažavanje, ponižavanje, agresivnost, grubost, prisiljavanje na nešto, bilo šta sa govnima, pišanje u usta i po tijelu (ili bilo kakvo drugo pišanje) i općenito sve perverzije.
- Ako si od onih koji vole i žele imati povez preko očiju, nemam ništa protiv toga, dapače to me čak i napaljuje haha, ali ja ga ne volim nositi, tako da ništa od toga s moje strane.
- Obožavam slušati dečka dok stenje, uzdiše i/ili se trza/drhti od užitka dok mu se puši kita, dok ga se guzi, ljubi i liže po tijelu, a posebice dok svršava! (Ja to sve prirodno radim jer jako uživam dok me se zadovoljava na načine koje sam maloprije nabrojao) ;)
- Volim i manje i veće kite (ali više volim što manje jer mi ih je lakše pušiti). Osim tvrđih super su mi i mlađe mlohavije kite kojima treba duže da se dignu ili koje se brzo spuste pa mi neprestano iznova raste u ustima mmm :)


OVO SU NEKI PRIMJERI ONOGA ŠTO JAKO VOLIM TIJEKOM SEKSA: (savjetovo bi vam da ih pogledate na ovom linku https://justpaste.it/1ec17 jer tamo ćete moći kliknuti na link i odmah otvoriti sliku/gif - ovdje to nažalost ne možete):


1) LJUBLJENJE I LIZANJE:
https://78.media.tumblr.com/2d4b21a6f777a67ed12767a7e19d2a9d/tumblr_obcvwbACae1u8d4eto1_540.jpg
https://68.media.tumblr.com/83eb152bd1057c183ad41e712d8de3c5/tumblr_odkqgk61jz1r3zkh7o1_500.gif
https://68.media.tumblr.com/c702c20c08f95c28ed5dc9646a3ea89d/tumblr_o0v9jaYi7P1u2pfvuo1_250.gif
https://68.media.tumblr.com/4feee7d22909c7158726e56ba9506c7b/tumblr_nehex1rdYO1tbl5pao1_540.jpg

https://78.media.tumblr.com/449bda59755a7d8b86ba3842369d0233/tumblr_mpr2rqlljE1sx9l12o1_500.gif
https://68.media.tumblr.com/tumblr_ma3s29Baug1rf5ebro1_500.gif
https://68.media.tumblr.com/2d6270f31f8d75409eb04818efb426fe/tumblr_o2uow3HF6t1tz4zl5o1_500.gif
https://d.gr-assets.com/hostedimages/1435500672ra/15353772.gif2) ORAL:
https://78.media.tumblr.com/eab4143f2660a45067e5f875b797efc2/tumblr_mvih00y0L51qf8mc7o1_540.jpg
https://78.media.tumblr.com/b74e1d982f14dfeb27852c26cff58a87/tumblr_obfosnkU4i1r3zkh7o1_500.jpg
https://68.media.tumblr.com/f2caaa8297992fe3c2ae5b86f2e86c67/tumblr_oibwr6Hr3A1tdoco6o1_400.gif
https://78.media.tumblr.com/f47f02d7c9100911c94dd0bf91b47d1b/tumblr_nhuni7WAvr1r3zkh7o1_540.jpg
https://78.media.tumblr.com/00199c2acb643ce48c919a6d9734baaa/tumblr_ouv77g6oFP1r3zkh7o1_540.jpg

3) SVRŠAVANJE U USTA:
https://68.media.tumblr.com/81ac103c1fef652894c834f8e5d9a981/tumblr_o2yrew4KRG1r3zkh7o1_500.gif
https://68.media.tumblr.com/b4e91e9afbbe1b8135e791a7b56c4951/tumblr_o2yrewZvet1r3zkh7o1_500.gif

4) ANAL:
https://78.media.tumblr.com/2ad12be50bc475d9347dacc7d7fde516/tumblr_o62fth62YT1r3zkh7o1_400.gif
https://78.media.tumblr.com/db1ac10366a1b9c77dd6375a4bc0467c/tumblr_nulqmhoGl21qc0hiio1_400.gif
https://68.media.tumblr.com/3a020502f24a06b16cab29493d17d564/tumblr_oi2ut5p30U1r3zkh7o1_250.gif
https://68.media.tumblr.com/c063021a230b14c7363fd53d331b2c47/tumblr_orviv4tF3F1r3zkh7o1_r1_400.gif
https://78.media.tumblr.com/6d07c4274959b89bed8079e2791c29f6/tumblr_nmvxeuB6521r3zkh7o1_500.gif
https://78.media.tumblr.com/5ac87315930370a3d86373f9570b3f35/tumblr_mkju7sMzqt1r7cwwzo1_500.gif
https://78.media.tumblr.com/2d43680934d8a0d1a3f817b36a081cbe/tumblr_nu1zlv1iIp1s1di4zo1_400.gif
https://78.media.tumblr.com/941d337660617115f98ede1b61aac84c/tumblr_mucvz596Bh1qchl8eo1_500.gif
https://78.media.tumblr.com/17482968b06df26cd5d970021c13427a/tumblr_or7nab2O5d1r3zkh7o1_500.gif
https://78.media.tumblr.com/956d56045766fdae3448dcfef7a89454/tumblr_nfrbiaLpxX1r3zkh7o1_500.gif
https://68.media.tumblr.com/b8c2caa6f1a59fab73b6603cb9c87005/tumblr_ora4uicGYr1r3zkh7o1_540.gif

5) HANDJOB (DRKANJE):
https://78.media.tumblr.com/b93c5308fb19fecea6d67aee6c91a2aa/tumblr_osweqeb0zd1r3zkh7o1_540.gif
https://78.media.tumblr.com/c947298d8485779e2bd870cee34c19fc/tumblr_o3pzz3M8tg1snq3i8o1_540.gif
https://78.media.tumblr.com/0e2d1a6990382651aaf64484f7b341cf/tumblr_nsuhabIZ3f1r3zkh7o1_500.gif

6) MAŽENJE:
https://68.media.tumblr.com/702b8d57ac4f626abc05be4fb2c6116b/tumblr_inline_o87f95T9fB1u4yaer_500.gif
https://78.media.tumblr.com/ce221a22ae13da5cdf47145b0bc0980c/tumblr_osu2y8ymPN1vw1vsso1_500.gif
https://tenor.com/view/gay-couple-cuddle-gif-4442470
https://78.media.tumblr.com/d036b652a01a77c10efea858c3231adb/tumblr_oax7wu58lu1r3zkh7o1_400.gif
https://78.media.tumblr.com/48b4f957371f8687a40355ba4685aecc/tumblr_inline_oagli162Ik1tkpju5_500.gif
https://78.media.tumblr.com/aa98fc73c106463213e87e81b57efa3b/tumblr_nklejmn7fO1unj453o1_500.jpg
https://68.media.tumblr.com/4feee7d22909c7158726e56ba9506c7b/tumblr_nehex1rdYO1tbl5pao1_540.jpg

7) PAJKENJE:
https://78.media.tumblr.com/8b1e7569ebc7cff9a2896e11dfd89b82/tumblr_ncydfhFyoL1rltqk6o1_500.jpg
https://78.media.tumblr.com/9c7e7e45962fb8049523466facb40520/tumblr_onpu2cNPWE1u4ay9so1_540.jpgShow more

Share and bookmark Cumsucking profile:

Ads by TrafficFactory.biz