Subscribe 12,269

Croatia Cumsucking
Man, 21y from Osijek

21 years old , Man

Welcome!

This is my second profile: http://www.xvideos.com/profiles/awesome4ever

I'm only uploading videos on this account and all my Uploaded videos are also in my Favorites list so both you and I can find desired videos much more easily.

None of my uploaded videos are my personal videos btw.
I put this sign ($) to some of my video titles which means those are some of my favourite videos.

Feel free to leave a comment, to like my profile, videos & favorites lists and/or add me as a friend if you like. :)

I so much love when guys are moaning while their dick is being sucked especially while having an orgasm (I don't like when they are not moaning and/or when they are apathetic while being sucked especially while having an orgasm).

Enjoy, I hope you'll like it :)- Imam 21. godinu, iz okolice Osijeka sam (kod Valpova) i aktivan sam (ako ne voliš da te se guzi, potpuno mi je ok i da si samo pušimo).
- Tražim kompatibilnog dečka (bitno samo da nisi pretjerano pretjerano debel) do nekih 28 godina za romantičan sex u kojemu osim pušenja i guženja ima i dosta ljubljenja, maženja te lizanja i ljubljenja tijela „od glave do pete“. Obožavam se maziti (najviše na početku i na kraju sexa). Sa starijima od 28 godina ne prakticiram sex (osim ako su zgodni i sviđaju mi se u licu!)
- U licu mi gotovo svi kažu da sam im jako lijep, ali u tijelu sam malo punije građe pa mnogima baš i ne odgovaram - imam sisice i trbuh (visina 176, težina 85) i želim dečka kojemu to neće uopće smetati! Dužina kite nekih 17cm, a opseg oko 12cm.
- Nisam zainteresiran za neka duga putovanja tako da tražim dečka do maksimalno nekih 40 km udaljenosti od Valpova („ne duže od nekih 30 minuta vožnje autom). Btw Vukovar, Vinkovci, Županja, Virovitica, Slavonski Brod, Požega su mi svi predaleko.
- Jako bi volio pronaći dečka (fuck buddy-a) s kojim bi se mogao često nalaziti kad god se dogovorimo jer ne zanima me često mijenjanje partnera… želim jednog savršeno kompatibilnog dečka i s njim da se neprestano viđam kad god se dogovorimo.
- Prostor nemam, auto imam (Caddy Trendline, s velikim gepekom u kojemu bismo mogli uživati kao da smo u krevetu)


- Ne tražim vezu, već samo seks, ALI obožavam ako si tijekom seksa ponekad spontano „tepamo“ tj. izgovaramo neke lijepe riječi/izraze poput „slatkišu moj najslađi“, „mišek“, „bebo“, šećeru,, mišu moj mali, „bebo moja“, „ljubavi moja“, „volim te ljubavi“, „tako si (dobar, sladak, lijep, seksi, prekrasan...)“, i ostale lijepe i ugodne riječi i izraze slične ovima.
S druge strane, ne volim neke uvredljive izraze poput „kujice moja“, „kurvo“, „konju“, itd.

- Želim da se više-manje podjednako zadovoljavamo ili da se mene više zadovoljava, ali nikako ne da ja tebe više zadovoljavam nego ti mene!
- Pod „zadovoljavanjem“ mislim na „ljubljenje i lizanje od glave do pete“ i na obostrano pušenje (znači ne da neko nekog ljubi i liže više po tijelu i ne da neko nekom više puši, nego da si to radimo otprilike podjednako ili da se to meni više radi, ali nikako ne da ja tebi to radim više nego ti meni).

- Ako imaš problem da nakon što prvi svršiš više nisi napaljen i nemaš volje da me i dalje zadovoljavaš, već bi najrađe samo ležao i ništa ne radio, ili bi htio što prije otići doma ili da se seks što prije završi, morat ćeš mi reći da te to muči pa ću onda ja biti taj koji će svršiti prvi jer ja s tim problema nemam… tako da ćeš ti onda morati odgađati svršavanje jer ja ne mogu nikako prihvatiti da me dečko ne želi zadovoljavati potpuno jednako kao i dok nije svršio jer tada se ne osjećam zadovoljenim pa onda ostanem povrijeđen.


OPIS SEKSA KAKVOG BIH VOLIO IMATI:
- Volio bih da popričamo i vidimo što nam tijekom seksa obojici odgovara, a što ne pa da se onda dogovorimo što ćemo sve raditi tijekom seksa i onda da radimo upravo te stvari koje smo se i dogovorili (spontano naravno, ne nekim točnim redoslijedom), a ne da mi uživo kažeš „e ja ipak ne bi ovo ili ono“ a online si mi rekao da ti je to potpuno ok (npr. ne možeš mi reći online da ti je potpuno ok da ti svršim u usta i onda uživo da to ipak ne želiš!)… takve stvari me jednostavno previše povrijede tako da moraš biti iskren sa mnom kada se dogovaramo u vezi toga što ti je ok a što ne – a ako za nešto nisi siguran onda to tako i kažeš!
Na taj način ćemo tijekom seksa proživljavati jednu veliku kompatibilnost što znači da ćemo obojica maksimalno uživati jer ćemo raditi upravo ono što obojica najviše volimo.

- Znači ako se primjerice dogovorimo da ćemo se ljubiti, lizati, maziti, obostrano si pušiti, da ću te guziti i da si svršimo u usta onda to tako mora i biti, znači spontano izmjenjujemo upravo te stvari i nitko neće uživo reći kako se predomislio u vezi nečega i ipak ne želi ono što je rekao da želi.
- Znači volio bih da spontano izmjenjujemo sve to što smo se dogovorili da ćemo raditi… pa ću malo opisati kako bi to otprilike moglo izgledati:
Dakle… prvo se recimo ljubimo i mazimo neko vrijeme… zatim primjerice ljubimo i ližemo jedno drugoga po tijelu „od glave do pete“… onda bismo si mogli istovremeno pušiti u „bočnoj 69 pozi“ neko vrijeme… pa bismo mogli opet malo ljubiti se… nakon toga bi te mogao guziti u nekoj pozi gdje se možemo i istovremeno ljubiti… i onda na kraju si svršimo u usta obojica i pušimo si kite još neko vrijeme… i onda se opet mazimo i ljubimo, i pritom razgovaramo o nečemu.

- AKTIVAN SAM tj. volim guziti dečka ali ne volim da se mene guzi niti da mi se turaju prsti u šupčić (ako ne voliš da te se guzi, potpuno mi je ok i da si samo pušimo!) ;)
Volim se istovremeno ljubiti s dečkom dok ga guzim, a ako ga guzim u pozama gdje se ne možemo ljubiti, onda ga volim povremeno ljubiti i lizati po vratu, ramenima, leđima i ostalim dijelovima tijela koji mi se nalaze blizu usana, a volim mu ga i drkati dok ga guzim :)
- Volio bi da si kite puno više pušimo u pozi u kojoj si istovremeno možemo pušiti (umjesto pojedinačno) jer tad oboje istovremeno podjednako uživamo… to bi volio da bude u „bočnoj 69 pozi“ koja izgleda otprilike ovako: https://78.media.tumblr.com/eab4143f2660a45067e5f875b797efc2/tumblr_mvih00y0L51qf8mc7o1_540.jpg
- Kad dečko samo meni puši kitu, onda ga volim nježno milovati po glavi ili nekim drugim dijelovima tijela (ovisno o kojoj pozi je riječ), a obožavam i kad dečko mene miluje dok ja njemu pušim (ovo se odnosi na poze slične ovoj: https://78.media.tumblr.com/a6bead54ece52fa7ab2ea1a94208e64c/tumblr_n1unv00iZc1r3zkh7o1_540.jpg).
- Volio bi i da se ponekad tijekom seksa spontano napaljujemo i tako da te cijeloga izljubim i obližem „doslovno od glave do pete“ i onda ti mene isto/slično tako (npr. volio bi te polagano i nježno ljubiti i lizati od lica i ušiju… prema vratu i prsima… i zatim se spuštati sve niže prema trbuhu i kiti pa ti oblizati i izljubiti kitu, jaja i sve uokolo njih, a nakon toga se spuštati još niže, ljubeći i ližući ti noge i na kraju stopala i nožne prstiće… i onda se polako početi vraćati nazad ljubeći te i ližući do kite…zatim ti ga pušiti neko vrijeme i onda te još nastaviti napaljivati od trbuha, preko prsa i ramena i tako sve dok ne dođem do lica i onda se možemo malo ljubiti neko vrijeme, a zatim me ti preokreneš i počneš napaljivati isto/slično kao što sam ja maloprije tebe) :)
- Što se ljubljenja tiče, najdraži način mi je nježno, što sporije, bez imalo jezika, a što više ljubiti se samo usnama i što češće zadržavati poljubac. Ne očekujem doslovno tako ljubljenje ali nek se zna da tako najviše volim :)
- Obožavam se i maziti, najviše na početku i na kraju seksa… a pod maženjem mislim na to kada grlimo jedno drugoga, kada ležimo jedno pored drugoga ili jedno na drugome pa se malo milkimo rukama po tijelu, malo se ljubimo samo usnama, a povremeno se ljubimo i/ili ližemo i po vratu, ramenima, rukama, po licu (obrazima, bradi, nosiću, čelu, ušima), ponekad si i drkamo međusobno pritom, malo razgovaramo, malo šutimo i samo uživamo u dodirima tijela, i tako… kombinacija svega toga po malo je ono što zovem „maženjem“ i to obožavam. :)
- Volio bi da si obojica svršimo u usta na kraju seksa (btw ako ti ne želiš da ja tebi, onda ne želim ni da ti meni, dakle ili obostrano, ili nikako!).
- Volio bi da ti kažem kad budem blizu svršavanja i ti mi ga tad uzmeš u usta i pušiš i ja ubrzo nakon toga svršavam u tvoja usta a ti mi ga ne prestaješ pušiti i dalje i tako mi ga još pušiš neko vrijeme (što duže, to bolje!).
- Na isti taj način bi volio da i ti meni svršiš u usta i da ti ga još pušim neko vrijeme nakon toga.


ZAVRŠETAK TEKSTA:
- Želim da obavezno budeš obrijan u licu jer niti malo ne volim kad me bockaju dlačice tijekom seksa. Ja ću se također obrijati (osim ako ti ne želiš).
- Nemoj imati dlake po prsima i trbuhu (ako imaš, obrij ih). Obožavam ako imaš dlaka ispod pazuha (vjerojatno ću ti ih jako dobro oblizati, ako ti je higijena na mjestu), a dlake po nogama, kod kite, jaja i šupka mi ne smetaju pa ih ne moraš brijati.
- Ja dlake imam ispod pazuha, po nogama, kod kite, jaja i šupka i ne želim ih brijati na tim mjestima.
Jedino mogu obrijati dlake na jajima i sve one uokolo kite i jaja (ali ne one na području mjehura).


- Sex želim da imamo potpuno goli, znači doslovno sve da poskidamo sa sebe (majica, potkošulja, hlače, gaće, čarape).

- Budi zdrav, diskretan i jako vodi brigu o higijeni (temeljito tuširanje, pranje zubi, dezodorans ispod pazuha, odrezani nokti na rukama i nogama, obrijano lice, obrijane dlake po prsima i trbuhu ukoliko ih imaš, čiste gaće i čarape – a ne one koje si već nosio tijekom dana, očišćene uši i oprane ušne resice s gelom, itd.) – ja to sve ispunjavam!


- Prije susreta uživo, želim da razmijenimo gole fotke na kojima se dobro vide prsa, trbuh i kita (potpuno izbuljen da ti bude, kožica navučena do kraja da se glavić cijeli lijepo vidi).

- Ako ti više-manje odgovara ono što volim i želim, slobodno mi se javi pa ćemo popričati koliko god je potrebno i dogovoriti se u vezi susreta ako vidimo da smo si ok :*


Javiti mi se možeš na: DorianGray4everOrNever@gmail.com


OSTALE INFORMACIJE (čitaj ako ti se da, ak ne – budemo o tome kasnije tijekom razgovora):
- Imam malo ali dovoljno seksualnog iskustva na temelju kojeg sam uvidio što točno volim i želim, a što ne - pa na temelju toga osmislio i napisao ovaj tekst koji upravo čitaš.
- Volim i kad se ugase svjetla pa imamo sex u mraku – atmosfera mi je tada još opuštenija, a osjećaji još intenzivniji jer nema vanjskih ometajućih podražaja pa nam je fokus nekako više na zadovoljstvu, manje je srama, lakše je biti svoj itd. itd. :)
- Što se lizanja šupka tiče, ja ga lizati ne volim, a ne želim ni da ga ti meni ližeš.
- Obožavam slušati dečka dok stenje, uzdiše i/ili se trza/drhti od užitka dok mu se puši kita, dok ga se guzi, dok ga se ljubi i liže po tijelu, a posebice dok svršava! (Ja to sve prirodno radim jer jako uživam dok me se ljubi i liže „od glave do pete“, dok mi ga se puši, dok guzim dečka, a posebice dok svršavam!) ;)
- Ne volim grubost, agresivnost i žestinu već samo nježnost
- Volim i manje i veće kite (ali više volim što manje jer mi ih je lakše pušiti). Osim tvrđih super su mi i mlađe mlohavije kite kojima treba duže da se dignu ili koje se brzo spuste pa mi neprestano iznova raste u ustima mmm :)
- Stvari koje niti malo ne volim su sadizam, mazohizam, fisting, omalovažavanje, ponižavanje, agresivnost, grubost, prisiljavanje na nešto, bilo šta sa govnima, pišanje u usta i po tijelu (ili bilo kakvo drugo pišanje) i općenito sve perverzije.

- Ako si od onih koji vole i žele imati povez preko očiju, nemam ništa protiv toga, dapače to me čak i napaljuje haha, ali ja ga ne volim nositi, tako da ništa od toga s moje strane. :P

- Gay sam (ali nitko ne zna da sam gay), nisam feminiziran (ponašanje mi je potpuno straight), osjećajan sam dosta i nježan, nisam droljica, i ne oblačim niti želim oblačiti ikakvu žensku obuću i/ili odjeću. Ne smeta mi ako si feminiziran, ali ne želim da oblačiš na sebe ikakvu žensku obuću i/ili odjeću jer mi je to odbojno na dečku.
- Ne pušim, ne pijem niti uzimam drogu tako da nisam zainteresiran ni za što od toga. Mogu eventualno popiti jednu čašu alkohola, ali nikako ne više od toga.
Ti naravno ne možeš biti pijan ili nadrogiran jer tada nećeš moći ispuniti sve ono što smo se dogovorili, a ako pušiš neće mi smetati iako više preferiram da se ne puši!


OVO SU NEKI PRIMJERI ONOGA ŠTO JAKO VOLIM TIJEKOM SEKSA: (savjetovo bi vam da ih pogledate na ovom linku https://justpaste.it/1ec17 jer tamo ćete moći kliknuti na link i odmah otvoriti sliku/gif - ovdje to nažalost ne možete):


1) LJUBLJENJE I LIZANJE:
https://78.media.tumblr.com/2d4b21a6f777a67ed12767a7e19d2a9d/tumblr_obcvwbACae1u8d4eto1_540.jpg
https://68.media.tumblr.com/83eb152bd1057c183ad41e712d8de3c5/tumblr_odkqgk61jz1r3zkh7o1_500.gif
https://68.media.tumblr.com/c702c20c08f95c28ed5dc9646a3ea89d/tumblr_o0v9jaYi7P1u2pfvuo1_250.gif
https://68.media.tumblr.com/4feee7d22909c7158726e56ba9506c7b/tumblr_nehex1rdYO1tbl5pao1_540.jpg

https://78.media.tumblr.com/449bda59755a7d8b86ba3842369d0233/tumblr_mpr2rqlljE1sx9l12o1_500.gif
https://68.media.tumblr.com/tumblr_ma3s29Baug1rf5ebro1_500.gif
https://68.media.tumblr.com/2d6270f31f8d75409eb04818efb426fe/tumblr_o2uow3HF6t1tz4zl5o1_500.gif
https://d.gr-assets.com/hostedimages/1435500672ra/15353772.gif2) ORAL:
https://78.media.tumblr.com/eab4143f2660a45067e5f875b797efc2/tumblr_mvih00y0L51qf8mc7o1_540.jpg
https://78.media.tumblr.com/b74e1d982f14dfeb27852c26cff58a87/tumblr_obfosnkU4i1r3zkh7o1_500.jpg
https://68.media.tumblr.com/f2caaa8297992fe3c2ae5b86f2e86c67/tumblr_oibwr6Hr3A1tdoco6o1_400.gif
https://78.media.tumblr.com/f47f02d7c9100911c94dd0bf91b47d1b/tumblr_nhuni7WAvr1r3zkh7o1_540.jpg
https://78.media.tumblr.com/00199c2acb643ce48c919a6d9734baaa/tumblr_ouv77g6oFP1r3zkh7o1_540.jpg

3) SVRŠAVANJE U USTA:
https://68.media.tumblr.com/81ac103c1fef652894c834f8e5d9a981/tumblr_o2yrew4KRG1r3zkh7o1_500.gif
https://68.media.tumblr.com/b4e91e9afbbe1b8135e791a7b56c4951/tumblr_o2yrewZvet1r3zkh7o1_500.gif

4) ANAL:
https://78.media.tumblr.com/2ad12be50bc475d9347dacc7d7fde516/tumblr_o62fth62YT1r3zkh7o1_400.gif
https://78.media.tumblr.com/db1ac10366a1b9c77dd6375a4bc0467c/tumblr_nulqmhoGl21qc0hiio1_400.gif
https://68.media.tumblr.com/3a020502f24a06b16cab29493d17d564/tumblr_oi2ut5p30U1r3zkh7o1_250.gif
https://68.media.tumblr.com/c063021a230b14c7363fd53d331b2c47/tumblr_orviv4tF3F1r3zkh7o1_r1_400.gif
https://78.media.tumblr.com/6d07c4274959b89bed8079e2791c29f6/tumblr_nmvxeuB6521r3zkh7o1_500.gif
https://78.media.tumblr.com/5ac87315930370a3d86373f9570b3f35/tumblr_mkju7sMzqt1r7cwwzo1_500.gif
https://78.media.tumblr.com/2d43680934d8a0d1a3f817b36a081cbe/tumblr_nu1zlv1iIp1s1di4zo1_400.gif
https://78.media.tumblr.com/941d337660617115f98ede1b61aac84c/tumblr_mucvz596Bh1qchl8eo1_500.gif
https://78.media.tumblr.com/17482968b06df26cd5d970021c13427a/tumblr_or7nab2O5d1r3zkh7o1_500.gif
https://78.media.tumblr.com/956d56045766fdae3448dcfef7a89454/tumblr_nfrbiaLpxX1r3zkh7o1_500.gif
https://68.media.tumblr.com/b8c2caa6f1a59fab73b6603cb9c87005/tumblr_ora4uicGYr1r3zkh7o1_540.gif

5) HANDJOB (DRKANJE):
https://78.media.tumblr.com/b93c5308fb19fecea6d67aee6c91a2aa/tumblr_osweqeb0zd1r3zkh7o1_540.gif
https://78.media.tumblr.com/c947298d8485779e2bd870cee34c19fc/tumblr_o3pzz3M8tg1snq3i8o1_540.gif
https://78.media.tumblr.com/0e2d1a6990382651aaf64484f7b341cf/tumblr_nsuhabIZ3f1r3zkh7o1_500.gif

6) MAŽENJE:
https://68.media.tumblr.com/702b8d57ac4f626abc05be4fb2c6116b/tumblr_inline_o87f95T9fB1u4yaer_500.gif
https://78.media.tumblr.com/ce221a22ae13da5cdf47145b0bc0980c/tumblr_osu2y8ymPN1vw1vsso1_500.gif
https://tenor.com/view/gay-couple-cuddle-gif-4442470
https://78.media.tumblr.com/d036b652a01a77c10efea858c3231adb/tumblr_oax7wu58lu1r3zkh7o1_400.gif
https://78.media.tumblr.com/48b4f957371f8687a40355ba4685aecc/tumblr_inline_oagli162Ik1tkpju5_500.gif
https://78.media.tumblr.com/aa98fc73c106463213e87e81b57efa3b/tumblr_nklejmn7fO1unj453o1_500.jpg
https://68.media.tumblr.com/4feee7d22909c7158726e56ba9506c7b/tumblr_nehex1rdYO1tbl5pao1_540.jpg

7) PAJKENJE:
https://78.media.tumblr.com/8b1e7569ebc7cff9a2896e11dfd89b82/tumblr_ncydfhFyoL1rltqk6o1_500.jpg
https://78.media.tumblr.com/9c7e7e45962fb8049523466facb40520/tumblr_onpu2cNPWE1u4ay9so1_540.jpg
+

Gender: Man

Age: 21 years old

Country: Croatia

Profile hits: 324,068

Subscribers: 12,269

Total video views: 12,955,305

Region: Osjecko-Baranjska

City: Osijek

Languages: English, Croatian, Serbian

Personal information: Display

Roleplay: Master

Seeking: Man, Gay man, Gay couple, Slave

Relationship: Single

Education: Living fully

Religion: Buddhist/Taoist

Smoking: Never

Drinking: Never

Webcam: Yes

Signed up: December 7, 2015 (739 days ago)

Last activity: 14 days ago

Website: http://www.xvideos.com/profiles/awesome4ever

Physical Information: Display

Ethnicity: White

Hair length: Short

Hair color: Brown

Eyes color: Blue

Interests: 69, Amateur, Anal, Black Hair, Blowjob, Cum in mouth, Cum swallow, Deepthroat, Doctor, Flexible, Group, Handjob, Kissing, Male slave, POV (Point of view), Skinny, Small cock, Sucking, Teen, Twins

About me:

Welcome!

This is my second profile: http://www.xvideos.com/profiles/awesome4ever

I'm only uploading videos on this account and all my Uploaded videos are also in my Favorites list so both you and I can find desired videos much more easily.

None of my uploaded videos are my personal videos btw.
I put this sign ($) to some of my video titles which means those are some of my favourite videos.

Feel free to leave a comment, to like my profile, videos & favorites lists and/or add me as a friend if you like. :)

I so much love when guys are moaning while their dick is being sucked especially while having an orgasm (I don't like when they are not moaning and/or when they are apathetic while being sucked especially while having an orgasm).

Enjoy, I hope you'll like it :)- Imam 21. godinu, iz okolice Osijeka sam (kod Valpova) i aktivan sam (ako ne voliš da te se guzi, potpuno mi je ok i da si samo pušimo).
- Tražim kompatibilnog dečka (bitno samo da nisi pretjerano pretjerano debel) do nekih 28 godina za romantičan sex u kojemu osim pušenja i guženja ima i dosta ljubljenja, maženja te lizanja i ljubljenja tijela „od glave do pete“. Obožavam se maziti (najviše na početku i na kraju sexa). Sa starijima od 28 godina ne prakticiram sex (osim ako su zgodni i sviđaju mi se u licu!)
- U licu mi gotovo svi kažu da sam im jako lijep, ali u tijelu sam malo punije građe pa mnogima baš i ne odgovaram - imam sisice i trbuh (visina 176, težina 85) i želim dečka kojemu to neće uopće smetati! Dužina kite nekih 17cm, a opseg oko 12cm.
- Nisam zainteresiran za neka duga putovanja tako da tražim dečka do maksimalno nekih 40 km udaljenosti od Valpova („ne duže od nekih 30 minuta vožnje autom). Btw Vukovar, Vinkovci, Županja, Virovitica, Slavonski Brod, Požega su mi svi predaleko.
- Jako bi volio pronaći dečka (fuck buddy-a) s kojim bi se mogao često nalaziti kad god se dogovorimo jer ne zanima me često mijenjanje partnera… želim jednog savršeno kompatibilnog dečka i s njim da se neprestano viđam kad god se dogovorimo.
- Prostor nemam, auto imam (Caddy Trendline, s velikim gepekom u kojemu bismo mogli uživati kao da smo u krevetu)


- Ne tražim vezu, već samo seks, ALI obožavam ako si tijekom seksa ponekad spontano „tepamo“ tj. izgovaramo neke lijepe riječi/izraze poput „slatkišu moj najslađi“, „mišek“, „bebo“, šećeru,, mišu moj mali, „bebo moja“, „ljubavi moja“, „volim te ljubavi“, „tako si (dobar, sladak, lijep, seksi, prekrasan...)“, i ostale lijepe i ugodne riječi i izraze slične ovima.
S druge strane, ne volim neke uvredljive izraze poput „kujice moja“, „kurvo“, „konju“, itd.

- Želim da se više-manje podjednako zadovoljavamo ili da se mene više zadovoljava, ali nikako ne da ja tebe više zadovoljavam nego ti mene!
- Pod „zadovoljavanjem“ mislim na „ljubljenje i lizanje od glave do pete“ i na obostrano pušenje (znači ne da neko nekog ljubi i liže više po tijelu i ne da neko nekom više puši, nego da si to radimo otprilike podjednako ili da se to meni više radi, ali nikako ne da ja tebi to radim više nego ti meni).

- Ako imaš problem da nakon što prvi svršiš više nisi napaljen i nemaš volje da me i dalje zadovoljavaš, već bi najrađe samo ležao i ništa ne radio, ili bi htio što prije otići doma ili da se seks što prije završi, morat ćeš mi reći da te to muči pa ću onda ja biti taj koji će svršiti prvi jer ja s tim problema nemam… tako da ćeš ti onda morati odgađati svršavanje jer ja ne mogu nikako prihvatiti da me dečko ne želi zadovoljavati potpuno jednako kao i dok nije svršio jer tada se ne osjećam zadovoljenim pa onda ostanem povrijeđen.


OPIS SEKSA KAKVOG BIH VOLIO IMATI:
- Volio bih da popričamo i vidimo što nam tijekom seksa obojici odgovara, a što ne pa da se onda dogovorimo što ćemo sve raditi tijekom seksa i onda da radimo upravo te stvari koje smo se i dogovorili (spontano naravno, ne nekim točnim redoslijedom), a ne da mi uživo kažeš „e ja ipak ne bi ovo ili ono“ a online si mi rekao da ti je to potpuno ok (npr. ne možeš mi reći online da ti je potpuno ok da ti svršim u usta i onda uživo da to ipak ne želiš!)… takve stvari me jednostavno previše povrijede tako da moraš biti iskren sa mnom kada se dogovaramo u vezi toga što ti je ok a što ne – a ako za nešto nisi siguran onda to tako i kažeš!
Na taj način ćemo tijekom seksa proživljavati jednu veliku kompatibilnost što znači da ćemo obojica maksimalno uživati jer ćemo raditi upravo ono što obojica najviše volimo.

- Znači ako se primjerice dogovorimo da ćemo se ljubiti, lizati, maziti, obostrano si pušiti, da ću te guziti i da si svršimo u usta onda to tako mora i biti, znači spontano izmjenjujemo upravo te stvari i nitko neće uživo reći kako se predomislio u vezi nečega i ipak ne želi ono što je rekao da želi.
- Znači volio bih da spontano izmjenjujemo sve to što smo se dogovorili da ćemo raditi… pa ću malo opisati kako bi to otprilike moglo izgledati:
Dakle… prvo se recimo ljubimo i mazimo neko vrijeme… zatim primjerice ljubimo i ližemo jedno drugoga po tijelu „od glave do pete“… onda bismo si mogli istovremeno pušiti u „bočnoj 69 pozi“ neko vrijeme… pa bismo mogli opet malo ljubiti se… nakon toga bi te mogao guziti u nekoj pozi gdje se možemo i istovremeno ljubiti… i onda na kraju si svršimo u usta obojica i pušimo si kite još neko vrijeme… i onda se opet mazimo i ljubimo, i pritom razgovaramo o nečemu.

- AKTIVAN SAM tj. volim guziti dečka ali ne volim da se mene guzi niti da mi se turaju prsti u šupčić (ako ne voliš da te se guzi, potpuno mi je ok i da si samo pušimo!) ;)
Volim se istovremeno ljubiti s dečkom dok ga guzim, a ako ga guzim u pozama gdje se ne možemo ljubiti, onda ga volim povremeno ljubiti i lizati po vratu, ramenima, leđima i ostalim dijelovima tijela koji mi se nalaze blizu usana, a volim mu ga i drkati dok ga guzim :)
- Volio bi da si kite puno više pušimo u pozi u kojoj si istovremeno možemo pušiti (umjesto pojedinačno) jer tad oboje istovremeno podjednako uživamo… to bi volio da bude u „bočnoj 69 pozi“ koja izgleda otprilike ovako: https://78.media.tumblr.com/eab4143f2660a45067e5f875b797efc2/tumblr_mvih00y0L51qf8mc7o1_540.jpg
- Kad dečko samo meni puši kitu, onda ga volim nježno milovati po glavi ili nekim drugim dijelovima tijela (ovisno o kojoj pozi je riječ), a obožavam i kad dečko mene miluje dok ja njemu pušim (ovo se odnosi na poze slične ovoj: https://78.media.tumblr.com/a6bead54ece52fa7ab2ea1a94208e64c/tumblr_n1unv00iZc1r3zkh7o1_540.jpg).
- Volio bi i da se ponekad tijekom seksa spontano napaljujemo i tako da te cijeloga izljubim i obližem „doslovno od glave do pete“ i onda ti mene isto/slično tako (npr. volio bi te polagano i nježno ljubiti i lizati od lica i ušiju… prema vratu i prsima… i zatim se spuštati sve niže prema trbuhu i kiti pa ti oblizati i izljubiti kitu, jaja i sve uokolo njih, a nakon toga se spuštati još niže, ljubeći i ližući ti noge i na kraju stopala i nožne prstiće… i onda se polako početi vraćati nazad ljubeći te i ližući do kite…zatim ti ga pušiti neko vrijeme i onda te još nastaviti napaljivati od trbuha, preko prsa i ramena i tako sve dok ne dođem do lica i onda se možemo malo ljubiti neko vrijeme, a zatim me ti preokreneš i počneš napaljivati isto/slično kao što sam ja maloprije tebe) :)
- Što se ljubljenja tiče, najdraži način mi je nježno, što sporije, bez imalo jezika, a što više ljubiti se samo usnama i što češće zadržavati poljubac. Ne očekujem doslovno tako ljubljenje ali nek se zna da tako najviše volim :)
- Obožavam se i maziti, najviše na početku i na kraju seksa… a pod maženjem mislim na to kada grlimo jedno drugoga, kada ležimo jedno pored drugoga ili jedno na drugome pa se malo milkimo rukama po tijelu, malo se ljubimo samo usnama, a povremeno se ljubimo i/ili ližemo i po vratu, ramenima, rukama, po licu (obrazima, bradi, nosiću, čelu, ušima), ponekad si i drkamo međusobno pritom, malo razgovaramo, malo šutimo i samo uživamo u dodirima tijela, i tako… kombinacija svega toga po malo je ono što zovem „maženjem“ i to obožavam. :)
- Volio bi da si obojica svršimo u usta na kraju seksa (btw ako ti ne želiš da ja tebi, onda ne želim ni da ti meni, dakle ili obostrano, ili nikako!).
- Volio bi da ti kažem kad budem blizu svršavanja i ti mi ga tad uzmeš u usta i pušiš i ja ubrzo nakon toga svršavam u tvoja usta a ti mi ga ne prestaješ pušiti i dalje i tako mi ga još pušiš neko vrijeme (što duže, to bolje!).
- Na isti taj način bi volio da i ti meni svršiš u usta i da ti ga još pušim neko vrijeme nakon toga.


ZAVRŠETAK TEKSTA:
- Želim da obavezno budeš obrijan u licu jer niti malo ne volim kad me bockaju dlačice tijekom seksa. Ja ću se također obrijati (osim ako ti ne želiš).
- Nemoj imati dlake po prsima i trbuhu (ako imaš, obrij ih). Obožavam ako imaš dlaka ispod pazuha (vjerojatno ću ti ih jako dobro oblizati, ako ti je higijena na mjestu), a dlake po nogama, kod kite, jaja i šupka mi ne smetaju pa ih ne moraš brijati.
- Ja dlake imam ispod pazuha, po nogama, kod kite, jaja i šupka i ne želim ih brijati na tim mjestima.
Jedino mogu obrijati dlake na jajima i sve one uokolo kite i jaja (ali ne one na području mjehura).


- Sex želim da imamo potpuno goli, znači doslovno sve da poskidamo sa sebe (majica, potkošulja, hlače, gaće, čarape).

- Budi zdrav, diskretan i jako vodi brigu o higijeni (temeljito tuširanje, pranje zubi, dezodorans ispod pazuha, odrezani nokti na rukama i nogama, obrijano lice, obrijane dlake po prsima i trbuhu ukoliko ih imaš, čiste gaće i čarape – a ne one koje si već nosio tijekom dana, očišćene uši i oprane ušne resice s gelom, itd.) – ja to sve ispunjavam!


- Prije susreta uživo, želim da razmijenimo gole fotke na kojima se dobro vide prsa, trbuh i kita (potpuno izbuljen da ti bude, kožica navučena do kraja da se glavić cijeli lijepo vidi).

- Ako ti više-manje odgovara ono što volim i želim, slobodno mi se javi pa ćemo popričati koliko god je potrebno i dogovoriti se u vezi susreta ako vidimo da smo si ok :*


Javiti mi se možeš na: DorianGray4everOrNever@gmail.com


OSTALE INFORMACIJE (čitaj ako ti se da, ak ne – budemo o tome kasnije tijekom razgovora):
- Imam malo ali dovoljno seksualnog iskustva na temelju kojeg sam uvidio što točno volim i želim, a što ne - pa na temelju toga osmislio i napisao ovaj tekst koji upravo čitaš.
- Volim i kad se ugase svjetla pa imamo sex u mraku – atmosfera mi je tada još opuštenija, a osjećaji još intenzivniji jer nema vanjskih ometajućih podražaja pa nam je fokus nekako više na zadovoljstvu, manje je srama, lakše je biti svoj itd. itd. :)
- Što se lizanja šupka tiče, ja ga lizati ne volim, a ne želim ni da ga ti meni ližeš.
- Obožavam slušati dečka dok stenje, uzdiše i/ili se trza/drhti od užitka dok mu se puši kita, dok ga se guzi, dok ga se ljubi i liže po tijelu, a posebice dok svršava! (Ja to sve prirodno radim jer jako uživam dok me se ljubi i liže „od glave do pete“, dok mi ga se puši, dok guzim dečka, a posebice dok svršavam!) ;)
- Ne volim grubost, agresivnost i žestinu već samo nježnost
- Volim i manje i veće kite (ali više volim što manje jer mi ih je lakše pušiti). Osim tvrđih super su mi i mlađe mlohavije kite kojima treba duže da se dignu ili koje se brzo spuste pa mi neprestano iznova raste u ustima mmm :)
- Stvari koje niti malo ne volim su sadizam, mazohizam, fisting, omalovažavanje, ponižavanje, agresivnost, grubost, prisiljavanje na nešto, bilo šta sa govnima, pišanje u usta i po tijelu (ili bilo kakvo drugo pišanje) i općenito sve perverzije.

- Ako si od onih koji vole i žele imati povez preko očiju, nemam ništa protiv toga, dapače to me čak i napaljuje haha, ali ja ga ne volim nositi, tako da ništa od toga s moje strane. :P

- Gay sam (ali nitko ne zna da sam gay), nisam feminiziran (ponašanje mi je potpuno straight), osjećajan sam dosta i nježan, nisam droljica, i ne oblačim niti želim oblačiti ikakvu žensku obuću i/ili odjeću. Ne smeta mi ako si feminiziran, ali ne želim da oblačiš na sebe ikakvu žensku obuću i/ili odjeću jer mi je to odbojno na dečku.
- Ne pušim, ne pijem niti uzimam drogu tako da nisam zainteresiran ni za što od toga. Mogu eventualno popiti jednu čašu alkohola, ali nikako ne više od toga.
Ti naravno ne možeš biti pijan ili nadrogiran jer tada nećeš moći ispuniti sve ono što smo se dogovorili, a ako pušiš neće mi smetati iako više preferiram da se ne puši!


OVO SU NEKI PRIMJERI ONOGA ŠTO JAKO VOLIM TIJEKOM SEKSA: (savjetovo bi vam da ih pogledate na ovom linku https://justpaste.it/1ec17 jer tamo ćete moći kliknuti na link i odmah otvoriti sliku/gif - ovdje to nažalost ne možete):


1) LJUBLJENJE I LIZANJE:
https://78.media.tumblr.com/2d4b21a6f777a67ed12767a7e19d2a9d/tumblr_obcvwbACae1u8d4eto1_540.jpg
https://68.media.tumblr.com/83eb152bd1057c183ad41e712d8de3c5/tumblr_odkqgk61jz1r3zkh7o1_500.gif
https://68.media.tumblr.com/c702c20c08f95c28ed5dc9646a3ea89d/tumblr_o0v9jaYi7P1u2pfvuo1_250.gif
https://68.media.tumblr.com/4feee7d22909c7158726e56ba9506c7b/tumblr_nehex1rdYO1tbl5pao1_540.jpg

https://78.media.tumblr.com/449bda59755a7d8b86ba3842369d0233/tumblr_mpr2rqlljE1sx9l12o1_500.gif
https://68.media.tumblr.com/tumblr_ma3s29Baug1rf5ebro1_500.gif
https://68.media.tumblr.com/2d6270f31f8d75409eb04818efb426fe/tumblr_o2uow3HF6t1tz4zl5o1_500.gif
https://d.gr-assets.com/hostedimages/1435500672ra/15353772.gif2) ORAL:
https://78.media.tumblr.com/eab4143f2660a45067e5f875b797efc2/tumblr_mvih00y0L51qf8mc7o1_540.jpg
https://78.media.tumblr.com/b74e1d982f14dfeb27852c26cff58a87/tumblr_obfosnkU4i1r3zkh7o1_500.jpg
https://68.media.tumblr.com/f2caaa8297992fe3c2ae5b86f2e86c67/tumblr_oibwr6Hr3A1tdoco6o1_400.gif
https://78.media.tumblr.com/f47f02d7c9100911c94dd0bf91b47d1b/tumblr_nhuni7WAvr1r3zkh7o1_540.jpg
https://78.media.tumblr.com/00199c2acb643ce48c919a6d9734baaa/tumblr_ouv77g6oFP1r3zkh7o1_540.jpg

3) SVRŠAVANJE U USTA:
https://68.media.tumblr.com/81ac103c1fef652894c834f8e5d9a981/tumblr_o2yrew4KRG1r3zkh7o1_500.gif
https://68.media.tumblr.com/b4e91e9afbbe1b8135e791a7b56c4951/tumblr_o2yrewZvet1r3zkh7o1_500.gif

4) ANAL:
https://78.media.tumblr.com/2ad12be50bc475d9347dacc7d7fde516/tumblr_o62fth62YT1r3zkh7o1_400.gif
https://78.media.tumblr.com/db1ac10366a1b9c77dd6375a4bc0467c/tumblr_nulqmhoGl21qc0hiio1_400.gif
https://68.media.tumblr.com/3a020502f24a06b16cab29493d17d564/tumblr_oi2ut5p30U1r3zkh7o1_250.gif
https://68.media.tumblr.com/c063021a230b14c7363fd53d331b2c47/tumblr_orviv4tF3F1r3zkh7o1_r1_400.gif
https://78.media.tumblr.com/6d07c4274959b89bed8079e2791c29f6/tumblr_nmvxeuB6521r3zkh7o1_500.gif
https://78.media.tumblr.com/5ac87315930370a3d86373f9570b3f35/tumblr_mkju7sMzqt1r7cwwzo1_500.gif
https://78.media.tumblr.com/2d43680934d8a0d1a3f817b36a081cbe/tumblr_nu1zlv1iIp1s1di4zo1_400.gif
https://78.media.tumblr.com/941d337660617115f98ede1b61aac84c/tumblr_mucvz596Bh1qchl8eo1_500.gif
https://78.media.tumblr.com/17482968b06df26cd5d970021c13427a/tumblr_or7nab2O5d1r3zkh7o1_500.gif
https://78.media.tumblr.com/956d56045766fdae3448dcfef7a89454/tumblr_nfrbiaLpxX1r3zkh7o1_500.gif
https://68.media.tumblr.com/b8c2caa6f1a59fab73b6603cb9c87005/tumblr_ora4uicGYr1r3zkh7o1_540.gif

5) HANDJOB (DRKANJE):
https://78.media.tumblr.com/b93c5308fb19fecea6d67aee6c91a2aa/tumblr_osweqeb0zd1r3zkh7o1_540.gif
https://78.media.tumblr.com/c947298d8485779e2bd870cee34c19fc/tumblr_o3pzz3M8tg1snq3i8o1_540.gif
https://78.media.tumblr.com/0e2d1a6990382651aaf64484f7b341cf/tumblr_nsuhabIZ3f1r3zkh7o1_500.gif

6) MAŽENJE:
https://68.media.tumblr.com/702b8d57ac4f626abc05be4fb2c6116b/tumblr_inline_o87f95T9fB1u4yaer_500.gif
https://78.media.tumblr.com/ce221a22ae13da5cdf47145b0bc0980c/tumblr_osu2y8ymPN1vw1vsso1_500.gif
https://tenor.com/view/gay-couple-cuddle-gif-4442470
https://78.media.tumblr.com/d036b652a01a77c10efea858c3231adb/tumblr_oax7wu58lu1r3zkh7o1_400.gif
https://78.media.tumblr.com/48b4f957371f8687a40355ba4685aecc/tumblr_inline_oagli162Ik1tkpju5_500.gif
https://78.media.tumblr.com/aa98fc73c106463213e87e81b57efa3b/tumblr_nklejmn7fO1unj453o1_500.jpg
https://68.media.tumblr.com/4feee7d22909c7158726e56ba9506c7b/tumblr_nehex1rdYO1tbl5pao1_540.jpg

7) PAJKENJE:
https://78.media.tumblr.com/8b1e7569ebc7cff9a2896e11dfd89b82/tumblr_ncydfhFyoL1rltqk6o1_500.jpg
https://78.media.tumblr.com/9c7e7e45962fb8049523466facb40520/tumblr_onpu2cNPWE1u4ay9so1_540.jpgShow more

Share and bookmark Cumsucking profile:

Ads by TrafficFactory.biz